Uppstigning via Stormen | Ivo av Vega via Sharon Stewart

 

 

Uppstigning via Stormen | Ivo av Vega via Sharon Stewart

 

 

Inskickad till Voyages of Light den 12 juni 2022

(Internetmeddelandeleverantörer: Observera att jag har begränsad tillgång till den här e-posten för närvarande. Publicera inte den här delen av meddelandet men min nya brevlåda är SharonStewartandIvo@protonmail.com. Vänligen uppdatera era kontakter så att våra meddelanden inte hamnar i era skräppost- eller papperskorgar.)

Kvantteknologi kan göra detta

Nyligen kontrollerades mina youtube-videor av den nya och förbättrade censurkommittén, eller sanningskommittén eller vad de nu kallar det och de hittade ett exempel på att jag använde c-ordet och jag fick en varning i en vecka. När jag försökte ladda upp fler videor efter en vecka fick jag ett meddelande om att jag satt “i fängelse” i ytterligare 3 månader!

Jag har bett er att byta till rumble. Jag kunde inte ens skapa ett konto på Bitchute, så jag vet inte vad som händer med den. Jag är på rumble. Som ett alternativ lägger jag upp videor på vår första webbplats sharonandIvo.weebly.com. Förhoppningsvis håller de sig kvar.

Ungefär ett dygn efter att jag fick reda på det 3 månader långa straffet på youtube upphävdes det. Jag skulle kunna lägga upp videor igen.

Idag när jag sitter här får jag ett meddelande att “Kvantteknologi kan göra det här”, när jag tänkte på avstängningen och hur den lyftes. Så jag kollade med Ivo. Han bekräftade det. Min avstängning upphävdes av Kvant-systemet.

Folk säger att de inte ser några framsteg. Ni tittar inte tillräckligt noga. Jag upplevde bara framsteg. Det kontot skulle ha gått helt förlorat om det inte hade vänts. Jag pratade med Ashtar om det så han kanske fick det upphävt.

Vi har berättat för er förut att kvantteknologi kan åsidosätta all teknik vi använder här på jorden. Den är vida överlägsen.

Jag har också fått höra av Ashtar att alliansen tittar på mina aktiviteter och om jag har ett meddelande till dem ska de lägga det i de meddelanden jag lägger ut. Det finns de vanliga som “skynda dig” men anledningen till att folk vill att alliansen ska skynda på är att vi är ombord och redo för den nya jorden. Förresten, om du säger åt dem att skynda på för att du är rädd för vad som komma skall, då saktar du bara ner dem ännu mer. Varför? För det är din energi som driver hela den här grejen. Ju mer energi du avger i rädsla, desto mer stärker du den mörka sidan och desto svårare är det för Alliansen att genomföra de sista stadierna av allt detta.

Det finns många människor på den här planeten som tror att ET:s bara är fantasier hos bokförfattare och videoskapare, och dessa måste få allt, och det vill säga allt utfört genom den politiska arenan och via media. Om de inte har sina vanliga vägar som talar om för dem hur de ska leva, om de inte ser det på det sätt som de är vana vid, då kommer de att bli ur gängorna till viss del och det vill vi inte. Ni vet att de kommer att gå tillbaka till maskering och två meters avstånd och vi har redan gjort så mycket framsteg med det.

Ja, det är en sak vi måste försöka undvika: att gå bakåt. Naturligtvis försöker DS skapa detta. Vi kan inte låta dem göra det. Vi måste gå framåt trots deras ansträngningar. Vi måste hitta våra vägar runt dem.

Vissa människor talar om en kärnvapensommar och säger sedan i samma andetag: “Var inte rädda.” Okej, så sluta kalla det ‘kärnvapen’ då, vad förväntar ni er att de ska göra när de hör det?

Jag gillar 12-stegsmetoden: vi tar det en dag i taget. Att berätta för någon att de ska gå igenom en helvetes sommar får verkligen ingen att må bra. Saker och ting kan förändras över en natt, det är en annan sak att tänka på här.

Jag tror att man måste vara försiktig med att bygga upp folks förväntningar. Ja, varna dem men vi måste verkligen veta vad som kommer att hända.

Ashtar berättade precis att det inte kommer att bli något mellanårsval i november. Det ryktas att det kommer att bli ett militärt övertagande av USA, och Simon Parkes rapporterar att Brandon har lämnat över presidentskapet till militären. Och detta var för att främja DS-agendan på något sätt. Det finns en artikel. Låt mig få ge några utdrag.

President Biden åberopar Defense Production Act för att påskynda inhemsk tillverkning av Ren Energi. Detta har att göra med att lösa problemet med höga bränslekostnader, vilket faktiskt är komiskt eftersom han höjde dem. DPA-åberopande kommer att öka amerikansk produktion av de Kritiska Teknologier som är Nödvändiga för att sänka energikostnaderna, stödja en Ren Energiekonomi och Stärka den Nationella Säkerheten.

President Biden utfärdade idag presidentbeslut som ger det amerikanska energidepartementet (DOE) befogenhet att använda Defence Production Act (DPA) för att påskynda inhemsk produktion av fem viktiga energitekniker: (1) solenergi; (2) transformatorer och elnätskomponenter; (3) värmepumpar; (4) isolering; och (5) elektrolysatorer, bränsleceller och metaller från platinagruppen. DPA:s beslut är en del av Biden-Harris Administrationens plan för att sänka energikostnaderna för familjer, stärka den nationella säkerheten och uppnå varaktigt amerikanskt energioberoende som minskar efterfrågan på fossila bränslen och stärker vår rena energiekonomi.

Jag antar att vi måste titta på Lagen om Försvarsproduktion för att se vad detta faktiskt ger militären möjlighet att göra. Har detta bara att göra med Armens Ingenjörstrupper, de som byggde fema-lägren och som byggde om vallarna i Louisiana för att bara stå emot en nivå 3-orkan? Eller innebär detta faktiskt militära insatser. Faktum är att militären svarar till Trump. Biden använder FN-militären som jag misstänker att många globalister gör – eftersom deras nationella arméer inte kommer att ta itu med globalisterna. Kanada var likadant. I januari i Ottawa var armén som kom in inte kanadensisk. Regeringar är uppdelade i två läger i många länder.

Jag fick bara en annan tanke: Kan Biden ta in den amerikanska militären som ett sätt att försöka återkuppa sina presidentbefogenheter eftersom han inte har dem. Trump styr militären. Detta lilla steg att föra in dem tillbaka i bilden kan leda till allt större motstånd mot hans ansträngningar. Vi får se vart detta leder. Militären motsätter sig redan president Biden; Jag skulle vilja se dem arrestera honom och Ashtar har sagt att detta kommer att hända i år. Uppenbarligen är det anledningen till att han släpper den här informationen så att vi kan mogna över det. Det är vad vi alla vill.

Tecknen finns där, gott folk. Ni måste titta, men de finns där. Hmmm. Vi får se vart det här tar vägen då. Har vi tid att sitta och vänta? Visst, faktum är att sinnena hos alla på denna planet är skaparna, regissörerna om ni så vill, av allt som händer. Så fort du säger “Nej! Jag går inte med på det här”, skapar du möjligheten att något bättre kan hända. Det är därför alla måste vakna.

Vad behöver vi nu? Vi kan se att röstsystemen fortfarande är riggade och det finns ingen anledning att tro att USA skulle vara annorlunda. De använder fortfarande dessa system för att sätta sina globalister till makten – strunt i att majoriteten vinner. Men du ser att många demokrater avgår i USA och inte kandiderar igen. Varför skulle det vara så? Scuttlebutt säger att de är rädda för Trump. Inte säker på det. De är mer rädda för människorna. Eller Alliansen. De VET att de har blivit avskurna vid passet, svin bundna och bundna, arresteras, deras planer har minskat i styrka, de vet att de använder CGI för att fortsätta att lägga fram hoten från sina skändliga avdelningschefer som Gates och Fauci. De VET att de inte lever längre. De har förlorat sina stora spelare och måste fejka dem med hjälp av media.

Varför har inte media fallit vid det här laget? Jag tror att det beror på att de vita hattarna har användning för dem. Vissa system kommer att tas över och andra system kommer att skrotas helt. Jag tror att regering och röstande kommer att användas i viss utsträckning, men många regeringsdepartement kommer så småningom att läggas ner, som IRS. Skatteuppbörd är bedrägligt, det vet vi alla.

Min egen personliga resa inkluderar nu Alliansen. Jag har en kontakt som heter “J” som jag pratar med ibland men nu får jag höra att de tittar på mina ansträngningar. Jag har nu information som jag inte kan avslöja för er, men oroa er inte eftersom det inte påverkar er alls. Om det var allmän egendom skulle jag argumentera med dem att de inte borde ha sagt till mig att vara tyst om det – ni behöver så snart som möjligt veta all information jag kan ge er.

Jag har mina egna specialområden som inte involverar Stormen, men jag tror att det är viktigt att följa Stormen helt enkelt för att vi måste bestämma oss om aktuella händelser. Detta indikerar vart vi kommer att skicka vår stödjande energi.

Det andra jag ser är att Kim Goguen, en alliansmedlem som har blivit mer av en offentlig person, attackeras. Klart hon är gör! Det fungerar så här, gott folk. Alla som kommer ut för att ge världen information har en respitperiod på en viss längd, veckor, kanske månader. DS bestämmer vilken typ av hot denna person är mot deras berättelse och deras agenda, och när det kommer till en nivå som är obekväm för dem går de till attack och deras vanliga metod är att skapa desinformation kring personen och att misskreditera dem. Titta på informationen som personen gav INNAN attackerna började. Bedöm deras integritet bara utifrån det. Om du lyssnar på DS när de attackerar en Intel-leverantör är du en del av problemet, inte lösningen. Ditt sinne är för svagt. Du vet inte hur man spelar spelet och du lyssnar på allt som alla säger om andra människor. När du slutar lyssna på skvaller kommer du att övervinna detta problem och lära dig att vara mer kräsen själv.

Jag: Ivo, kan vi få dina kommentarer om allt detta snälla?

Ivo: Du gör en daglig release, min älskade.

Jag: Jag vet. Får ut allt ur mitt huvud för det är för mycket där inne.

Ivo: När det gäller Mr T, han styr fortfarande landet. Han är innehavaren av den stora planen som konstruerades av Valiant Thor. Thor har arbetat med Trump och gör det fortfarande vid många tillfällen.

Jag: Var kan Thors skepp vara? Någonstans i väster…. Lake Mead tror jag. Lake Mead har torkat upp, hör jag. Men hans skepp kan fortfarande vara där.

Okej, nu blir jag uppmanad att titta på platsen för Lake Mead… Åh! För Guds skull! Det är nära Las Vegas! Inte konstigt att 107 alltid är i Vegas och det görs så mycket där. Trump har sitt Trump-torn där också. Jag slår vad om att han tillbringar tid i väster… så de här människorna träffar alla Valiant Thor och hans besättning. Åh det låter vettigt. Jag undrade, “Vad är det med Las Vegas? Varför hänger dessa alliansmedlemmar där?” Nåväl, jag fick precis min fråga besvarad. Den kom, som vanligt, bitvis. Det är så intuitionen fungerar. Man får inte alltid allt på en gång. Du leds till ledtrådar här och där. Jag menar, verkligen, Las Vegas är känt för sin maffia och kriminalitet… varför skulle alliansen vilja spendera tid där. Nu vet vi!

Okej, det är bra att veta.

Ivo: Alliansen iakttar dig, min älskade. De tittar på våra videor och de tittar för att se att informationen de ger dig hanteras på rätt sätt.

Jag: Alltid! Om folk säger: “Berätta inte för någon” gör jag inte det.

Ivo: De återställde ditt YouTube-konto. Du var under permanent avstängning.

Jag: Jag trodde det också. De är efter mig på många plan. Personligt, astralt, elektroniskt (är det en nivå?) You name it, de är på mig.

Ivo: Rätt, min älskade. Men oroa dig inte. Du har många vänner som du inte ens känner till.

Jag: Det är bra att veta. Jag skulle kunna ha nytta av några just nu.

Ivo: Du har mig.

Jag: Jag vet. Jag älskar dig.

Ivo: Liksom jag älskar dig.

Nu uppmanar hon mig till en politisk kommentar. Ja, saker och ting kommer att förändras i sommar. Det beror alltid på hur många personer vi har ombord med oss, detta är alltid den avgörande faktorn. Om det finns för mycket motstånd mot våra planer, om det finns för mycket rädsla, då kan vi inte föra in dessa i den fysiska världen. Ni är manifesterarna för er planet. Det ni säger gäller. Så om ni vill avlägsna vissa personer, måste ni hålla fokus på det. Det är ingen idé att be Mr T att återinsättas eftersom han aldrig lämnade sin post. Han är fortfarande President. Ni måste fokusera på det.

Han arbetar bakom kulisserna för att behålla freden när ni går igenom en uppenbarelseprocess. All rädsla kommer att uppenbaras för dem på planeten. Ni kan inte gå framåt och skapa den nya världen utifrån rädsla. Det är inte rätt frekvens för den femte dimensionen.

Jag: Vad sägs om att Brandon kallade in militären för att arbeta med honom?

Ivo: Tror du att han kan övermanna militären i makt och styrka?

Jag: Nej.

Ivo: Då kan bara bra saker komma ut ur denna förening, min älskade. Och då ja, du måste vara försiktig med hur du definierar “bra”. För många av er betyder “bra” smärtfritt. Tja, det är inte meningen med gott, inte i de lägre dimensionerna. Att uppnå godhet för er själva kräver ofta en period av smärta eftersom ni motsätter er egen godhet. Sharon upplever detta nu i sina relationer. Bra saker kommer av dem men hon gör motstånd och detta motstånd skapar smärta för henne. Det betyder att hennes fokus är splittrat.

Arbeta med att fokusera på det du vill ha.

Jag: Jag kan inte förändra människor. De är vad de är.

Ivo: Ja. Erkännande. Du har allt du behöver, min älskade. Alla har det. Det ges alltid till dig men ibland inte i den form du förväntar dig. En livstid av att leta under stenar efter guld kan ta slut när du fokuserar på att attrahera det du inte har ännu, eller inte ser guldet du redan har i din hand.

Jag: Ja, jag förstår. Så i sommar kan vi förvänta oss att militären och Biden kommer att sammanträffa på något sätt och jag hoppas att de arresterar honom och hans kumpaner.

Ivo: Det kommer de. Förutsatt att jordens människor är med på detta, annars kan det inte förverkligas.

Jag: Det är upp till oss, gott folk.

Jag har hört från Ashtar att det inte blir något val i november. Valen är fortfarande mycket komprometterade, titta på Frankrike och Kanada – Trudeau vann med majoritet. Som om. Vi vet att det är skit. Skulle QFS kunna ingripa här? Ja, det är möjligt men jag tror att eftersom folk är inblandade – de röstar – vissa gjorde det ändå i Ontario, 38% förra valet, det handlar fortfarande om folkets vilja.

Det är kanske där gränsen går mellan det som stannar kvar och det som går. System som har missbrukat folkets vilja som röstsystem försvinner. System som har betalat ut till människor som statliga checkar och sånt, stannar. Regeringarna har ett system inrättat för att betala ut till varje person på denna planet vilket skulle göra fördelningen av St Germain-medlen mycket lättare.

Medicinska system förändras precis under näsan på oss. Jag går inte till sjukhuset men jag köper örter och gör binaurala rytmer. Jag har en akupressurmatta som till och med min katt gillar. LOL han har sovit på den. Ivo säger att han vill jobba på mina fötter – göra zonterapi. Det ska bli intressant.

Jag arbetar till och med på ett sätt som jag alltid drömde om när jag var yngre och var tvungen att gå till ett jobb – jag jobbar på internet och kan stanna hemma för att göra det. Jag kan ta mitt arbete vart jag vill så länge det finns en internetuppkoppling. Och vi har internetanslutningar med utrymme redan, förresten. Det systemet kommer att finnas kvar eftersom det är folkets vilja, även om jag hör att det snart blir kvantum.

Kanske är det därför de bara kan ändra vissa saker så mycket – för vi gillar fortfarande vårt internet trots all skit som pågår här. Men ingen gillar beskattning. LOL

Det är därför DS alltid försöker driva sin agenda genom sin berättelse. De berättar för oss vad de vill göra. Och det är en fråga om vi går med på det eller inte. Färre gör det nuförtiden och det är bra. Men det “goda” nåddes också genom smärta, eller hur? Visst gjorde det. Vi är skaparna här. All makt sitter hos oss, jordens människor.

Jag: Det var allt för idag, gott folk. Jag tror att vi har avslöjat några saker här. Håll ditt sinne på belöningen: fred och en stödjande kärleksfull jord för alla.

 

President Biden Invokes Defense Production Act to Accelerate Domestic Manufacturing of Clean Energy

 

President Biden Invokes Defense Production Act to Accelerate Domestic Ma…

DPA Invocation Will Boost American Production of the Critical Technologies Necessary to Lower Energy Costs, Supp…

 

 

You may also like...