Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 maj 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 maj 2022

 

Som Uppvaknade Själar är det här Ert Arbete just nu

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid imponerade av hur mänskligheten har hanterat alla de utmaningar som ni har kastat på er själva under denna speciella livstid av uppstigning. För de flesta människor har det inte varit en lätt väg, vare sig de är vakna eller sover. Man skulle kunna tro att vara vaken skulle göra det mycket lättare att vara där vid den här tiden. Men som vaknade själar är ni mindre benägna att sopa något under mattan eller bedöva er med droger, alkohol eller på något annat sätt kväva känslor. Det här är tiden då allt stiger till ytan, och det är därför det ser ut som att det inte går så bra där på Jorden och mänskligheten gör inte de framsteg som vi alltid rapporterar att ni gör.

När saker kommer upp till ytan kan det bli lite hektiskt och kaotiskt där på Jorden, men allt detta måste ses och kännas, erkännas och förlåtas för att du ska kunna gå vidare. Så vad ni än ser där ute i världen just nu som gör er upprörda, kom ihåg att det inte är er uppgift att kopiera, klistra in och posta så att andra kan hålla med er om hur hemsk den personen, gruppen, landet eller situationen är. Ert jobb i det ögonblicket är att erbjuda förlåtelse, släppa dömande och ha medkänsla för dem som gör de hemska sakerna de gör eller säger de hemska sakerna de säger, eftersom de gör det från den platsen där de inte är i linje med Källan. Och det finns ingen sämre plats att vara på, och det vet ni alla för ni har alla varit där också.

Så vad era medmänniskor behöver är inte mer fördömande, mer fingerpekande, utan snarare, de behöver ses som Källenergivarelser som har tappat vägen och som uppträder som ett litet barn som får ett utbrott. Det är så ni för medvetenhetsnivån till en högre nivå där på jorden, och det är det enda sättet. Det finns inga förbifarter. Det finns inga sätt att komma runt vad ert arbete är just nu, för om ni inte kan förlåta en annan och ha medkänsla för dem, kommer ni inte att kunna göra det för er själva heller. Och det finns många aspekter av er själva. Den ni är just nu är inte den enda, och ni bär med er resten av dem, ibland i ert energifält, och de behöver kärlek, medkänsla och förlåtelse. Och många människor som är vakna kommer att gå till en healer, eller någon som är som en healer, och be om att få den entiteten eller den kopplingen borttagen, när den i verkligheten behöver integreras.

Den här tiden ni är inne i handlar allt om integration, inte om separation, inte om ljuset som besegrar mörkret. Det finns inget andligt krig, och krigföring är inte vägen, vare sig det är fysiskt eller metafysiskt. Ni som är vakna vet förstås allt detta, men ibland kan något komma under huden tillräckligt mycket för er att ni glömma. Och så, vi är här för att påminna er, eftersom vi absolut älskar det när vi ser er på rätt spår, och oavsett vilka andra utmaningar ni står inför i ert liv just nu, är utmaningen att förena mänskligheten den största ni har. Kom ihåg det, och kom ihåg att ni är där för att hjälpa och läka, och allt kommer att ordna sig. Allt är så klart bra, men det finns alltid utrymme för att det ska bli ännu bättre.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...