Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 mars 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 mars 2022

 

Synd, Förlåtelse & Återvända till Källan

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi kan helt se förbi varje enskild handling som en människa deltar i som inte är en representation av ert sanna jag. Ni hänvisar ibland till dessa som synder, omoraliska handlingar, parodi på rättvisa och ett brett utbud av andra färgglada ord och fraser för vad en person gör när de känner sig bortkopplade från Källan. Ingen föds och tänker som en bebis eller ett mycket litet barn: ”Jag skulle vilja växa upp och bli bortkopplad från Källenergin inom mig.” Ingen vill känna smärtan, lidandet och mörkret som kommer så naturligt genom att leva på en planet där de riktigt rationella och intelligenta människorna tenderar att vara ateister.

Vad säger det om det mänskliga kollektiva medvetandet? Det står att ni har tränats i att tänka så lite om er själva att ni till och med för ett ögonblick skulle kunna tro att ni är där av en slump. Er existens kan omöjligt vara mer med en avsikt, och ändå finns det fortfarande så många som känner sig så bortkopplade från Källan, från sanningen om vilka de verkligen är, att de vill ta ut allt detta på någon annan. De vill att någon annan ska känna smärtan som de känner.

Och även om vi inte tolererar något av det, kan vi se hur det skulle kunna inträffa i en persons medvetande att skada någon annan. Och så är det lätt för oss att förlåta. Det är lätt för oss att se på någon som lider eftersom de inte känner någon som helst koppling till Källenergin och vill att den individen eller gruppen av individer ska hitta sin väg. Och så är vi villiga att se förbi allas handlingar under alla liv. Vi vet hur utmanande det är att vara där på Jorden, och vi vill att du ska känna att ni är villkorslöst älskad av oss. Vi vill att ni ska veta det. Vi vill att ni ska känna det, och vi vill att ni ska förena er med oss ​​och förlåta er själva.

Förlåt er själva för vad ni än känner skuld för eller skäms över och kom tillbaka till ljuset. Kom tillbaka till kärleken. Kom tillbaka till det oändliga och eviga Källenergi medvetandet och varandet som ni verkligen är. Vi, och så många andra som vi, väntar med öppna armar, och detta är ännu en anledning till att vi är så exalterade över massuppvaknandet som kommer. Allt detta kommer att innebära att människor där på Jorden känner sig närmare Källan, närmare sanningen om vem de är och närmare den villkorslösa kärleken som så gärna vill flöda genom var och en av er i varje ögonblick och varje dag.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...