Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 mars 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 mars 2022

 

E.T.s har ingripit hos er, men vi gör inte det

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lyssnar, alltid, på varje person som når ut till oss. Vi vet att om ni är medvetna om oss och ni har något att säga, så är det ni har att säga viktigt, och vi vill att ni ska inse att det inte spelar någon roll vad ni säger eller hur ni säger det. Vi kommer att lyssna, och vi kommer att ta hänsyn till vad ert perspektiv är, vad era önskningar är och hur ni vill att vi ska ingripa. Att ingripa är det knepiga för de av oss som så vill hjälpa mänskligheten. Det är knepigt eftersom vi vill hjälpa till utan att ingripa, utan att ta bort möjligheten som ni har framför er att växa.

Och visst har det funnits E.T.s som har ingripit i er utveckling. Ni vill verkligen ha den andliga utvecklingen, och oavsett om ni inser det eller inte, är det känslan av att gå från att vara mindre utvecklade andligt till att vara mer utvecklade andligt som ni var ute efter när ni registrerade er för en livstid, eller en serie liv, där på Jorden. Nu skulle det naturligtvis inte vara den enda avsikten en själ skulle ha för att inkarnera någonstans, och faktum är att även om ni bestämmer er för att ni ska inkarnera någonstans för att vara till tjänst, måste ni fortfarande växa andligt innan ni kan vara till tjänst. Att vara till tjänst blir en naturlig biprodukt av att utvecklas andligt. Ni kan inte låta bli att hjälpa andra, och det blir en drivkraft i ert liv när ni väl utvecklas till en viss punkt.

Till och med Jesus var tvungen att utveckla sitt medvetande när han var där på jorden och blev en bättre lärare när han växte andligt. Detsamma gällde för Buddha och alla andra som ni har hört om och läst om. Se var ni är just nu som en gåva, för där ni befinner er andligt är det som ger er möjligheten att växa och bli den ni verkligen är under allt. Och poängen med att ha andra som vi som hjälper er är att vi får njuta av en känsla av syfte och tillfredsställelse, och ni får glädjen av att absorbera det vi ger er. Ni får uppleva känslan av att något resonerar med er, och ni får sedan omsätta det ni har absorberat från oss och andra som oss, och det är en rolig resa i sig.

Om syftet var att bara komma dit så fort ni kunde, då är det vad ni skulle göra. Men ni har all evighet på er att skifta, förändras, stiga upp och återvända till Källan. Det finns ingen anledning för er att hoppa över alla goda upplevelser bara för att komma dit ni oundvikligen är på väg. Ni kan inte låta bli att återvända hem, för hem är allt som finns. Vi kommer att fortsätta att leda er hem med brödsmulorna som vi lämnar, och vi kommer att fortsätta att uppmuntra er att stanna på den vägen, men vi kommer aldrig att oroa er för er eller frukta att något kommer att gå fruktansvärt fel på vägen.

Allt kommer alltid att vara till er fördel. Det kommer alltid att vara till nytta, och det kommer alltid att leda er till nästa steg på er resa. Ta varje steg med glädje och uppskatta möjligheten att ta det, och ni kommer att börja leva lyckliga i alla era dagar.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

You may also like...