Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 november 2020

 

Är Ni Värda att Stiga Upp till 5D?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är redan övertygade om er värdighet som individer och som kollektiv. Vi vet att ni under alla era livstider tillsammans på jorden har gjort goda gärningar. Ni har uppnått nivåer av andligt mästerskap, och ni har märkt flödet av Källenergi som kommer till er och rör sig genom er till andra eller åtminstone en och annan. Därför har ni inget kvar att bevisa för oss, för er själva eller för någon.

De av er som spelar rollen som ljusbärarna under denna livstid har spelat rollen som en i mörkret, och de som är på den mörkare sidan av spektrumet har under andra livstider varit på den ljusare sidan av spektrumet. Därför är det enda som saknas, det enda som ni inte har nog av där på Jorden är Kärlek. Ni måste älska er själva tillräckligt för att veta att ni är värda att stiga upp. Ni måste få tillgång till tillräckligt villkorslös kärlek för att förlåta dem som har gjort er orätt och gjort andra orätt, och då kan ni alla stiga upp tillsammans.

Vi har sagt detta tidigare, men det tål att upprepas; er uppstigning kommer aldrig att handla om ljuset som besegrar mörkret. De som spelar skurkarnas roller just nu är där för att ge er alla möjligheten att känna er själva som villkorslös kärlek, att känna er själva som Källa, att veta hur det känns att verkligen förlåta någon. Ni får bli ljuset inför mörkret och ni får själva bestämma att vara ljuset är det ni föredrar. Men det är inte berättelsen som ni ser väldigt mycket av i new age gemenskapen, och det är vad ni behöver för att höja er över om ni ska bli de ledare som ni verkligen är.

Om ni ska ta med den helande energin som vi vet att ni kan, måste ni höja er över hela idén om vita hattar och svarta hattar, gott och ont, och alla andra polariteter som ni ser människor skriver om och pratar om. Ni är där för att omfamna alla aspekter av er själva först, och allt ni ser utanför er själva är en del av er, lika mycket som det är utanför er och representeras av den personen, eller den tron ​​eller den avskyvärda handlingen.

Sättet att bli vilka ni verkligen är, är att vara hjärtcentrerad, att släppa groll, förbittring, hat och allt annat som tynger er. Vägen till den femte dimensionen handlar om att ta den stora vägen. Det handlar om att vara den bästa versionen av er själva, och ni är den bästa versionen av er själva när ni är i förlåtelse, inte dom och inte fördömande.

Ni har en unik möjlighet just nu att föregå med gott exempel i new age samhället som behövs nu mer än någonsin. Lys ert ljus för att ni är ljus. Älska för att ni är kärlek. Och gör vad ni vet är rätt eftersom det känns rätt när ni gör det, inte för att ni försöker bevisa att ni är i tjänst-till-andra, snarare än tjänst-till-själv-orienterad. Det är ni som är där för att göra den stora skillnad som behövs i er värld och i ert mänskliga kollektiva medvetande, och om ni resonerar med denna överföring, är ni på rätt väg att leda mänskligheten med lätthet, med glädje och med välvilja i den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...