Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 november 2020

 

Vad Ni fick Tillgång till som Ert Arkturiska Jag

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har projicerat mer av vår energi in i er dimension och ert solsystem för att tända inom människan en önskan att leva ett mer andligt liv. Vad vi nu menar med det är att vi skulle vilja uppmuntra er med vår energi att vara mer av ert Arkturiska Jag medan ni är där på jorden. De av er som har inkarnerat där i vårt system har fått tillgång till mycket mer än era andliga gåvor och förmågor. Ni har alla tillgång till en djup önskan att känna er ett med universum, att vara i Källflödet och att exemplifiera vad det innebar att vara kärlek inför allt och allt som stod framför er.

Vi tror att det är de enklaste, snabbaste och mest glädjefyllda vägarna till er uppstigning. Vi vet att om till och med alla som är vakna skulle kunna prioritera alla dessa saker, skulle ni kunna skapa en mycket annorlunda värld på mycket kort tid. Det vi skickar er nu är som svar på vad vi ser i den andliga gemenskapen, som lägger för mycket betoning på mental andlighet, övertygelser och till och med handlingar som människor tror att de behöver vidta för att bevisa sig vara på rätt sida av en fråga.

Det är inte särskilt glamoröst, och det får inte mycket uppmärksamhet, att berätta för det andligt vakna befolkningen att ni bara behöver gå inom mer, att meditera, känna era känslor, aktivera era chakran, att jorda er, att kommunicera med Moder Natur och Moder Jord. Men detta är vad ni behöver mer av, särskilt nu när så många sätter sig som ledare i ert samhälle och tar er längre och längre bort från er själva i processen.

Trots att vi just berättade för er i vår senaste överföring att vara delade kan tjäna er på ett sätt, vet vi också att mänskligheten drar nytta av så mycket mer att människor som ni själva söker enighet och enhetsmedvetenhet. Låt splittringen av propaganda som ni ser över hela internet inspirera er också till mer enhetsmedvetenhet. Vet att ni är de. Ni är svaret som mänskligheten har sökt, och hur ni blir det svaret är att leva ett liv som prioriterar er andlighet, er koppling till er själva och andra framför allt annat.

Du kan inte vara säker på någonting som händer just nu i er värld, och saker är sällan så svarta och vita som människor försöker göra det, men ni kan vara säkra på vad som händer inuti er, och ni kan lägga mer uppmärksamhet på vad ni kan göra åt det med ert fokus, med er andning, med att göra saker som alltid sätter er i ett högre vibrationstillstånd.

Vi älskar er så mycket och det är därför vi alltid kommer att uppmuntra er till det vi vet gynnar er mest. Det är vad vi gör just nu med dessa energier, och det är vad vi kommer att fortsätta göra för att vi stödjer er och för att vi vet att ni kan utstråla ett vackert ljus inom er som kommer att förändra er värld till det bättre.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...