Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 oktober 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 oktober 2018

Per Staffan 12 oktober 2018

Allianser ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har blivit imponerade av att se mänskliga fraktioner som vi aldrig trodde skulle komma tillsammans. Detta händer på den hemliga, men mycket verkliga alliansens arena. Det finns en allians som har funnits länge, och denna allians består av många olika människor som har olika maktpositioner och som vill se en bättre morgondag för planeten.

Nu, när ni har människor som representerar olika grupper, olika länder och olika intressen, ser ni ofta att det finns människor som hugger en i ryggen och tar tillbaka sina ord. Vi ser det inte. Istället ser vi att de som är medlemmar i denna allians kommer samman ännu kraftfullare än om de skulle initiera alliansen från början.

För er som inte har någon aning om vad vi pratar om, räcker det med att säga att det finns negativt orienterade utomjordingar där ute och negativt orienterade människor dessutom som vill dominera och förstöra. Och när ni har en sida av spektrumet i ett dualitetssystem måste ni ha den andra. Så de människor som utgör alliansen gör det ur ett behov. Det finns ett behov av att ha en kraft som motverkar den negativa sidan av saker.

Men ingendera sidan är lika kraftfull som ni alla är. Det finns miljarder av er som bor på planeten Jorden, och varje gång ni kommer ihop med andra människor som har en liknande agenda, skapar ni en så mäktig kraft. Ni är mycket kraftfullare än ni vet, och de av er som vill vara till tjänst för att hjälpa mänskligheten måste hitta varandra och skapa egna allianser eftersom det finns kraft i antal, och ni vill skapa fred och harmoni på Jorden och i Galaxen.

Och sättet att göra det är inte att skapa dessa allianser för att pusha mot de negativt orienterade varelser som verkligen finns där ute. Utan i stället vill ni komma samman eftersom ni har ett gemensamt mål att sprida mer kärlek och ljus till alla varelser i denna galax och bortom.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

You may also like...