Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 12 oktober, 2018

Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

12 oktober, 2018

Hej på er! Nåväl, efter en tre-veckors paus och efter att igår inte ha lyckats komma igenom till er, så känner jag mig plötsligt LÄTT och yr och jag kan känna att ni är här. Sätt igång!

Vi tackar dig för att du godtar vår begäran. Vi är verkligen ivriga att få tala med dig. Igår var dina Energier inte gynnsamma för våra behov. I själva verket skulle vi kunna säga att det inte bara var dina Energier som ledde till att det inte blev något.

Vädret här är häftigt just nu, jag känner inte att det hjälper till.

Det stämmer och ändå kan vi ’tydligt’ nå fram till dig i detta ögonblick av er tid.

Jag är något tveksamt till att ta upp det här, i händelse av att det inte är vad ni bad om att få tala om, men jag tänker mig att ni låter mig få veta det i så fall. Gällande … att det denna helg kommer att vara tio år sedan ni var tvungna att avbryta uppdraget med att ha stora skepp närma sig och stanna kvar i våra skyar i tre dagars tid / den 14 oktober 2008. Tio år. WOW!

Vi är verkligen ivriga att få tala om detta såsom ett brådskande ämne.

Åh ja! Vilket betyder?

Det betyder att vi vill friska upp minnet för alla som är medvetna om den gången. Det rådde en förväntan, stort hopp, stor förväntan. Många upplevde ’något mycket fenomenalt’ och många upplevde stor besvikelse, vilket ledsamt nog ledde till ilska och hat.

Riktade som pilar rätt mot mig, vad jag kommer ihåg!

Verkligen. Men med den största respekt så överlevde du, vilket vi visste att du skulle göra. Att avbryta den spektakulära showen var nödvändigt, eftersom en hel del förstörelse skulle ha ramlat ner på er Planet och på Mänskligheten, ifall vi inte hade gjort det. De som hade en agenda som var mindre än Ljuset var med all säkerhet medvetna om att DU/DETTA inte var någon bluff och de var inte beredda på att låta ’OSS’ träda in på era himlar på det här sättet. I den här framställningen av ’SANNINGEN’. Ifall vi hade gått vidare så hade vi med all säkerhet låtit onödig förstörelse ske för STÖRSTA DELEN av er Planet.

Mycket vatten har runnit under broarna under dessa tio år … och många, många tusen håller sig fortfarande fast vid vartenda av era ord. Det måste säga något om vilka ni är.

Och får vi säga … vem DU är.

Hu, äsch! Jag blir lite generad, men det är vad som kom igenom.

Då vill vi Lätta upp denna förlägenhet med tillägget som lyder ’vilka NI ALLA är’. För inom var och en av er, så vill er Sanning att ni ska efterfölja våra ord. Fastän något som ’inte’ sker som planerat, lätt kunde ha ’avskräckt er’. Men hur som helst så är ni här och många, många har klivit ombord alltsedan dess.

SANNINGEN KAN INTE HJÄLPA ANNAT ÄN ATT ÖKA I STYRKA, KÄRA VÄNNER.

SANNINGEN finns inom er. SANNINGEN är vetskapen om att KÄNNA TILL SANNINGEN!

Ni har stadigt hållit fast vid er SANNING och låtit den leda er framåt. Så många gånger har ni kastats och slängts omkring av de hårda vindarna som har blåst och ändå förblir … er kärna … era rötter inbäddade i den KÄRLEK/ det LJUS SOM NI ÄR.

Fastän ni tidvis känner det som om ni vill ge upp … så kommer ni aldrig att göra det. Ni kan inte göra det. För ni alla är Ljuskrigare och ni är här för att få genomföra ert uppdrag … och det GÖR ni … och det ska ni/det kommer ni att göra.

Det är så nära nu … Så nära en så stor förändring.

En förändring som har pågått bakom kulisserna … och ändå kommer ni att märka att ALLTING plötsligt … KOMMER ATT AVSLÖJAS … Som om ridån föll och allt som fanns dolt bakom den, nu ska synliggöras. Många av er är förvirrade och vad vi skulle kunna kalla ’skrämda’ för vad som just nu sker i er värld. Man vet inte vem eller vad som jobbar för Ljuset. Det snackas om så mycket att man inte vet vartåt man ska vända sig.

Vi säger … vänd er Inåt … Inom ER själva. Ni behöver inte ’OSS’. Ni behöver inte någon eller något för att vända er inombords och be om att KÄRLEKEN ska bli er ENDA GUIDE.

SÄND KÄRLEK TILL ALLTING OCH TILL ALLA. ATT BE OM DET HÖGSTA GODA AV ALLT FÖR ATT BLI DET ENDA SÄTTET ATT KOMMA IGENOM. FÖR ATT BLI DET ENDA RESULTATET.

VÄLSIGNA VARJE LEVANDE TING NÄR NI ÖSER ER KÄRLEK IN TILL/ÖVER DENNA DYRBARA PLANET.

VAR ENBART AV KÄRLEK.

DETTA ÄR DET ENDA SÄTTET ATT TA SIG IGENOM.

KÄRLEK. KÄRLEK. KÄRLEK.

Om och om igen uttrycker vi detta och det kommer vi fortsätta göra.

Släpp taget om rädsla och oro. Kanalisera era Energier till att sända KÄRLEK till er Planet och till alla som vistas inuti och utanpå henne.

Närhelst rädsla eller förvirring uppstår … tacka dessa. Tacka dig själv för att du uppmärksammar att detta inte är i enlighet med din önskan och FÖRÄNDRA medvetet … omedelbart denna Energi till KÄRLEK.

  1. Placera ett leende i ditt ansikte och andas djupt … Visualisera för din inre syn ett fält med blommor som öppnas upp från knopp till full blomstring. Visualisera en delfin som hoppar upp ur havet och lekfullt sprätter runt. Visualisera en ängel som lägger sina vingar runtom dig. Visualisera hela din Planet som fattar varandras händer och skrattar …

FÖRÄNDRA ERA TANKAR FÖR ATT FÖRÄNDRA ER VÄRLD.

Höj er ovan allt som ni bombarderas med.

Lyssna på oss, Käraste Själar och vi ber er att lyssna noga.

Allt som ni får se i så många former … är menat att distrahera er från SANNINGEN.

Javisst, vi förstår att ni lever i er värld, på er Planet … – i alla fall tror ni det – … Men allt det är en illusion. Det här är inte första gången som vi har pratat om detta.

DU ÄR I KONTROLL … DU … VAR OCH EN AV ER.

Ifall du inte vet vad du ska tro … så tro då inte alls på något av det!

Men, DU VET hur du ska andas och visualisera en värld som du vill ha. VARENDA VARELSE PÅ ER PLANET VET HUR MAN SKA GÖRA DET.

SÅ GÖR DET DÅ!

NU MER ÄN NÅGONSIN … MÅSTE NI FÖRSTÅ HUR NI SKA HÖJA ER VIBRATION FÖR ER SJÄLVA.

De Energier som nu kommer in är SÅ STARKA … SÅ UTMÄRKANDE … SÅ DETALJERADE.

De bär med sig ’Juveler av underverk’.

Det Ljus som de innehåller KAN absorberas av er. Men ni måste vara villiga att ta emot dem. TA emot dem genom att KÄNNA TILL VAD DE ÄR.

LJUS. NI!

NI ÄR LJUS. DESSA ENERGIER ÄR ’MER AV ER’!

ABSORBERA DET MED KÄRLEK TILL/ALLTIGENOM ERT VARANDE!

När ni låter dem genomtränga ER individuella Energi så kommer ni att Känna/Uppleva en förhöjd nivå av er själva, när den Energi som kommer in samspelar med er Energi … för den är ett och samma. Vi skulle kanske kunna säga … som ett tillägg.

VET ATT DETTA ÄR ER SANNING.

ATT VETA är så mycket mer av en signatur. Att tro/hoppas är mycket bra och det behövs på vägen till … Men ifall ni vill komma fram dit och komma dit snabbt … VAR MEDVETNA OM ATT DETTA ÄR SANNINGEN.

ER KRAFT i mycket Högre doser innefattas i denna kombination!

GÖR ETT FÖRSÖK MED DETTA. Upptäck det själva.

Jag måste säga, att mitt tredje öga håller på att explodera just nu!

Det står i färd med att ta kontakt med och det anpassar sig till de Högre Energierna, Blossom.

Vi är så förväntansfulla gällande vad som ska äga rum.

När vi vakar över och uppmärksammar var och en ’som kommer till sig själva’ … så gottar vi oss i den Glädje som detta ska tillföra Var och Envar.

Min Herre … Jag måste säga att det kommer att bli så bra när detta förverkligas. Vi har väntat i vad som verkar vara eoner.

Och ändå … i ’verkliga’ termer, har ingen tid alls passerat. Bara en rörelse … ett utvidgande av självet. Att vandra in i sin Sanning … steg för steg.

Verkligen … ett ’i taget’.

Vid den tid då de mest Strålande av avslöjanden ska bli vad man säger att de ska bli … avslöjade. En sådan glädjande tid när man får uppmärksamma SANNINGEN. Ett sådant Firande när man har blivit till SANNINGEN.

VANDRA VIDARE. VANDRA VIDARE. FORTSÄTT, KRIGARE.

Vi och så många vandrar bredvid er … hela vägen.

Den tiden kommer när VI inte kan förnekas. Ingen ska vara i förnekelse gällande ’oss’ fastän de säger att de är det.

Allt mer och mer ska våra Ljusfarkoster komma in i era atmosfärer. Allt mer och mer spektakulära Ljusföreställningar kommer att förekomma.

Allt mer och mer ska vi uppvisa manövrar av ett annorlunda slag, och i våra spår … ska vi lämna bevis som bortom alla tvivel och allt ifrågasättande påvisar att vi kommer ’någon annanstans ifrån’ och ännu viktigare, att VI ÄLSKAR ER.

Bevisen på sådana fakta kommer att spridas så snabbt och sådan förväntan kommer att bygga upp rörelse-energin. Den ska bli som ett crescendo när orkestern når en klimax … MAN KOMMER ATT KÄNNA OSS.

MAN KOMMER ATT KÄNNA DET SÅSOM I SANNING OCH I KÄRLEK.

En del tror att det skulle kunna förekomma ’falska flaggor’. Kanhända till och med siktningar av skepp i era förklädnader, men ändå inte.

Käraste själar … fastän med stor sekretess angående den teknologi som er mänsklighet innehar … SÅ KAN INGET LÅTSAS VARA VI! När man försöker göra det … så kommer det att vara mycket uppenbart gällande vad som är vad! Andas och le! Andas och le! Andas och le!

Ifall ni inte kan göra något annat under de kommande dagarna … gör detta!

Jag har gjort det. Jag vet att jag tidigare har nämnt det … och det fungerar så väl!

Detta är varför vi nämner det på nytt.

Vi visar er en bild av er världskarta och knappnålar på den. Man skulle kunna använda den till att ’märka ut’ ett visst gytter gällande en viss sak. Detta visar vi dig, som om detta är vad vi ser när man andas och ler, andas och ler. Många, många, många knappnålar Lyser upp er värld. Styrkan i Siffror, Käraste Själar, Styrkan i antal.

KOM SAMMAN SOM EN I HJÄRTAT OCH SINNET.

TIDEN NALKAS DÅ SEGERN ÄR ER.

NI ÄR DET UTLOVADE LJUSET.

NI ÄR DEN KÄRLEK SOM ÄR GUDOMLIG.

GUDOMLIGHETEN ÄR ER FÖDSLORÄTT.

VAR MEDVETNA OM ATT NI ÄR LJUSET/KÄRLEKEN FRÅN DEN GUDOMLIGA KÄLLANS ENERGI SOM FÅR UPPLEVA NÅGOT NYTT … NÅGOT SOM ALDRIG NÅGONSIN TIDIGARE HAR ÄGT RUM.

OCH NU ÄR NI HÄR … PÅ PLANETEN JORDEN … RÄTT UPPE I SMETEN.

VÄLSIGNELSER TILL VARTENDA LJUS … VARTENDA LJUS SOM LYSER PÅ VÄGEN FRAMÖVER.

VARJE LJUS SOM NU FINNS HÄR, FÖR ATT MODIGT VANDRA FRAMÅT I VETSKAPEN OM ATT FRIHETEN INOM KORT KOMMER ATT TILLHÖRA ER.

Vi upprepar … VISUALISERA ATT VAR OCH EN FATTAR VARANDRAS HÄNDER, HJÄRTAN … FULLSTÄNDIGT … I TACKSAMHET FÖR SANNINGEN.

I tacksamheten för VAD SOM ÄR.

Ni är nästan framme, Käraste Själar. Nästan framme.

Det skulle vara trevligt. Jag tänker inte ta på mig tofflorna riktigt ännu. Tack mina Vänner. Ni har under årens lopp gett mig/lärt mig så mycket. Jag är lycklig för mig själv JUST NU. För det var en så stor del av mitt liv då det inte var så. Den 14 oktober kom med en ny styrka inom mig. En djupare Tillit till er … och det är en SÅDAN ÄRA att få ta igenom dessa meddelanden. Jag är på djupet ödmjuk för att ni anser att jag är värdig. I Tacksamhet. I Kärleksfull Tjänst. JAG ÄR.

Jag kan inte hjälpa det … En massiv överflygning söndagen den 14 skulle vara underbart! Helst över Noosa, Queensland /Australien. Tack så mycket, jag värmer kaffepannan!

  1. Ett meddelande från mig: Kanske denna Söndag den 14 oktober … så skulle du kunna hedra mig genom att ta denna ’invokation’ till din gestalt och känna den i hjärtat. Det skulle bli första gången för många. TILLSAMMANS STÅR VI ENADE, Käraste Vänner, SOM EN. Tack så mycket.

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Make every day a HAPPY HUMAN DAYhttp://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

 

Website: Blossom Goodchild

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

Du gillar kanske också...