Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 juli 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

26 juli 2019

Tona in er Själva på Högre Frekvenser

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi sänder er överföringar i varje ögonblick under varje dag. Det är energetiska överföringar, och det är också denna. Detta är en energetisk överföring som denna kanal har kunnat fånga upp och köra genom sin fysiska kropp, och nu reder han ut vad vi sänder och vad han tar emot. Ni kan också göra detta. Ni kan när som helst ta in vår överföring. Det finns många, många andra varelser och kollektiv som mycket gärna vill att ni ska in deras överföringar. Ni måste alla besluta er för vilka av oss ni vill tona in er på.

Och, förstås, vissa väljer att inte tona in alls. När någon inte väljer att tona in sig själv på en högre frekvens, tonar de sig själva ovetandes in på en medel eller låg frekvens, och får vad de får som resultat. De flesta människor går omkring och tar emot all sorts information, och eftersom den informationen vibrationellt matchar hur de mår verkar den verklig för dem. Den står i resonans med dem. Om ni är arga och det är en pratvärd på radion som ägnar ett par timmar på kvällen åt att skrika i en mikrofon om hur den ena eller andra gruppen skadar Amerika, eller vilket land den personen nu lever i, och den arga person som lyssnar på detta känner att värden talar för denne, då kommer hela utsändningen att stå i resonans. Den kommer att träffa målet.

Det är orsaken till att ni inte behöver leta utanför er själva efter information. Det ni vibrerar kommer ge er information, tankar, upplevelser, människor och så vidare, som speglar den vibrationen till er. Det är så universum fungerar. Det är därför det är viktigare för er att bara sitta still, gå inom, andas och höja er vibration, än att samla informationsbitar som sedan informerar er om vad ni borde göra. Vi rekommenderar er att bara sitta still, att öppna upp er, höja den vibrationen inom er och sedan vänta på att den inspirerade tanken ska komma.

Vi föreslår att ni tonar in er själva på varelser och kollektiv på högre frekvenser så att ni direkt kan ta emot det som är det lämpligaste för er att emot. Det kanske bara är ett meddelande som säger ”sakta ned”, eller ”slappna av”, eller ”var uppmärksam”. Det så många små budskap som bär så mycket vikt, men ni måste tona in er själva på dessa högre frekvenser först, annars får ni bara den arga pratshow-värden som eldar upp er. Vi säger inte att ni inte har orsak att vara arga. Det har ni. Men det är viktigare för er att processa och känna den ilskan än det är för er att leta efter fler orsaker att känna den.

Vi vill att ni ska känna den kärlek ni är. Vi vill att ni ska känna glädje, och sedan vill vi att ni ska skapa fler orsaker att känna kärlek och glädje. Återigen, det är så detta universum fungerar.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...