Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 september 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 september 2020

 

Vad Ni Är Avsedda Att Bli

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi sträcker oss till hela mänskligheten, oavsett om individen tror att vi finns. Vi bryr oss inte om er tro. Vi bryr oss bara om att ta fram mer av kärleken, mer av flödet av Källenergin från er. Vi berättar detta nu för er eftersom vi ser hur mycket ni delar er i två, baserat på era övertygelser där på jorden.

Vi ser detta som något som frigör er, även om de flesta känner att deras tro gör dem smartare, starkare och kraftfullare, som om de är beväpnade med ett bättre perspektiv, med mer kunskap. Och att se ner på någon annan för att de inte ser något på samma sätt som ni gör, skapar inte bara en splittring mellan er och den personen, utan det skapar också en splittring i er själva.

Varje person som finns utanför er representerar en aspekt av er. Och kanske är den aspekten från en tidigare livstid, men den är fortfarande en del av er. Vissa människor skulle till och med vilja eliminera andra, ta bort dem från jordens yta på grund av deras tro. Och igen, de undertrycker bara, förminskar och försöker ta bort en aspekt av sig själva.

Uppenbarligen tjänar detta er inte. Vad någon tror definierar dem inte. Vem de är under alla sina tankar, övertygelser och idéer är det som definierar dem, och alla är en Källenergivarelse när ni går tillräckligt djupt inuti den personen. Istället för att försöka ändra någons åsikt, leta efter möjligheter att dra det som är Källan ur dem. Istället för att försöka bevisa för någon att ni har rätt, visa dem vem ni verkligen är som en aspekt av Källan. Som en aspekt av Källan kan ni förlåta. Ni kan se alla perspektiv som giltiga på något sätt. Och ni vill alltid hjälpa, ni vill alltid läka när ni är den ultimata versionen av er.

Tänk på alla människor vars tro ni tycker är bedrövlig, och känn nu hur all den tid ni har tillbringat för att döma dem bara har skadat er. Det har bara splittrat er, och det har gjort det mänskliga kollektivet mindre kraftfullt, mindre kapabelt och längre från att bli vad ni är avsedda att bli. Ni är avsedda att bli ett harmoniskt mänskligt kollektiv, så ni kan lika gärna börja nu med att släppa det behovet att ha rätt, det behovet av att rita en linje i sanden, som gör att man måste välja en sida. Acceptera bara just nu, även som världen är i detta ögonblick, att ni alla är en, ni är alla Källan, och ni kommer alla tillsammans som en, oavsett om ni gillar det eller inte.

Acceptans är frihet. Frihet gör att ni kan expandera och bli mer, och det är definitionen av att gå med flödet. Som vi sa är det vad ni alla ska göra, så varför inte börja just nu?

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...