Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 november 2020

 

Hur Era Uppstigningssymtom Tjänar Er

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har börjat upptäcka nya sätt att komma direkt till er, när vi inte pratar genom denna kanal här. Vi har märkt att ni alla tenderar att öppna upp för oss mer när ni är trötta, och det är en av anledningarna till att ni alla bestämde er för att göra trötthet till en av era primära uppstigningar. Ni visste alla att ni skulle behöva något fysiskt för att få er att sakta ner, och ni visste också att ni skulle vara som mest mottagliga när ni var minst sinnesorienterade.

Helst skulle alla tystna medvetet flera gånger under dagen och i meditation, men eftersom ni alla lever så upptagna och hektiska liv, måste ni ibland trötta ut er. En annan gång när vi tycker att det är lättast att få kontakt med er är när ni badar, och det är sant oavsett om ni tar en dusch eller ett bad. Det här är ännu en gång när ni tenderar att slappna av mer och öppna upp er, och vattnet hjälper också till att skydda er och rensa era energifält.

En annan gång, tro det eller ej, när ni är mer benägna att få från oss är när ni läser. Att läsa kräver att ni fokuserar på något annat än det ni oroar er för, eller en konversation med någon som gör er upprörda. När ni kör era bilar är det en annan gång när vi tycker att ni är lättare att nå, och det beror på att körning också kräver ett visst fokus från er, och det kan vara ganska meditativt. Att veta att vi utnyttjar alla dessa tider för att komma i kontakt med er och för att ge er nedladdningar för oss och för er, eftersom vi vet att ni är intresserade av att ta emot allt ni kan från oss.

Vi uppmuntrar er att göra en mental observation av de tider när ni känner er avslappnade eller fokuserade nog på något som upptar era tankar, och sedan ropa till oss och berätta att det är er tid att ta emot vad det är som vi erbjuder er. Och vi ser var och en av er som individer. Vi använder inte bara dessa tider för att strö energier som är för hela kollektivet. Vi älskar att arbeta med enskilda människor. Vi älskar hur ni tar emot oss och vad vi har att erbjuda och hur uppskattande ni är.

Vi är alla i detta tillsammans. Vi kommer att arbeta med era guider och era Högre Jag och alla andra varelser runt er. Vi är en del av ert team om ni får den här överföringen, och vi vet att fler och fler av er tar emot dem varje dag. Det bara ger oss en enorm glädje, uppskattning och hopp för mänskligheten. Vi vet att ni kommer att slutföra detta skifte i medvetandet. Vi hoppas bara att ni gör det med mer lätthet, mer glädje och mer behag när ni fortsätter på era resor till den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...