Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 september, 2023

 

 

Om du vill ha öppen kontakt med E.T.s ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi väntar på vårt nästa stora uppdrag från vår Översjäl, eftersom vår Översjäl är i direkt kommunikation med oss hela tiden, och vår Översjäl finns i den 11:e dimensionen. Så den har en större och bättre bild av vad som händer i hela universum. Vi tycker om att få våra uppdrag eftersom vi gillar att stå till tjänst, vi gillar att ha ett uppdrag och ett syfte, precis som alla ni. Vi föreslår att du sitter tyst med slutna ögon, och njuter av tystnaden, njuter av att inte göra en stund, och istället för att se det som en syssla att släppa dina tankar, se det som befriande. Du får frigöra dig från ditt mycket aktiva tänkande sinne ett tag, medan du väntar på någon sorts impuls, någon sorts instruktioner som du vet kommer från ditt högre jag på grund av deras natur, på grund av vibrationen de håller.

Du kan göra detta varje dag. Du kan göra det två gånger om dagen, eller mer. Du kan börja öppen kontakt nu med en högre dimensionell varelse känd som ditt högre jag. Och när du övar på att vara i öppen kontakt med en högredimensionell varelse eller kollektiv, inleder du mer öppen kontakt med fysisk e.t. varelser av din dimension och av högre dimensioner. Du behöver inte vänta tills alla är redo; du behöver inte vänta tills någon regeringstjänsteman avslöjar sanningen om e.t.s och människor.

Du kan börja dina kontaktupplevelser genom att börja med ditt alldeles egna högre självmedvetande. Nu säger vi ”högre självmedvetenhet” eftersom du inte är skild från ditt högre jag. Ni är en och samma, men det är en aspekt av er som verkar från ett högre dimensionellt plan, en högre nivå av medvetande. Och den personliga e.t. möten som du kommer att ha, eller som du har haft, är med varelser som är andra aspekter av dig. Det är det bästa stället att börja med e.t. Kontakt.

Du möter dig, oavsett vem du möter. Det är alltid du; det är alltid en annan aspekt av dig. Och ja, det finns närmare relationer, det finns de som du delar en Översjäl med, och det finns tvillingsjälar, och det finns varelser som du har anslutit till om och om igen, och de verkar som om de är mer ”du” än någon varelse du aldrig har träffat förut, men det är verkligen allt du. Och så, om du vill ha mer kontakt med andra aspekter av dig som kommer till dig i form av e.t.s, börja med att ha mer kontakt med dig, just här och just nu.

Var i kontakt med dig själv, dina tankar, dina känslor, din vibration, de saker du tror och de saker du vet. Kom i kontakt med ditt eget hjärta, med din egen kärlek, med din vibrationssignatur. Det är ett bra ställe att börja om du vill ha kontakt med fler av er. Börja med dig, och du kommer alltid att få mer i detta universum. Att titta utanför dig själv utan att veta kommer alltid att få dig att titta utanför dig själv, för i slutändan är allt menat för att få dig att titta inuti, och när du gör det är du säker på att hitta det du letar efter, varje gång.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *