Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 januari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 januari 2019

Per Staffan 13 januari 2019

Din Egen Personliga Zon ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är nöjda med det sätt som ni alla tar emot våra överföringar. Vi är glada att se att alla ni öppnar upp er till de energier som vi överför, och vi är stolta över att meddelandena är så väl mottagna av er. Men även om ni inte tyckte om vad vi hade att säga, och även om de energier vi överförde inte togs emot, skulle vi fortfarande göra vad vi gör.

Vi skulle inte på något sätt bli avskräckta, vi skulle inte heller ändra vårt budskap för att få en större publik, eller ett bättre godkännandebetyg. Och det här är vad vi vill uppmuntra er alla att också göra. Vi uppmanar er att fortsätta att göra vad ni gör, oavsett vad det är, så länge det representerar vem och vad du är. Vi vill att ni ska ignorera kritikerna och släppa behovet av någons godkännande.

Vi vill att ni ska göra allt ni gör för att det känns rätt att ni gör det, och vi vill att ni ska se på all respons som ni får från det positiva som ni gör som glasyren på tårtan. Men om ni gör vad ni gör på grund av hur ni känner när ni gör det, kommer ni aldrig att bli besvikna, ni kommer aldrig att bli modfällda, och ni kommer aldrig att bli avskräckta.

Och det är så viktigt. Vi vill aktivera önskan att hålla ut inom var och en av er i denna överföring. Gör det inte för att en dag, kanske kommer de att förstå. Gör det på grund av hur du känner när du uttrycker dig själv när du skapar, när du är sann mot vem du verkligen är. Världen behöver fler personer som skall genomföra de högfrekventa energierna som medskapar med dig när du är i din egen personliga zon.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio here

Love these quotes? Make a donation here

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

You may also like...