Det Arkturiska Rådet Via Daniel Scranton, 2 februari, 2020 

Det Arkturiska Rådet, 2 februari 2020 

Via Daniel Scranton

 

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

 Vi har tagit så mycket av er tid som möjligt för att påbörja denna upptäckarprocess med er. Vi är här för att se vad som är möjligt att upptäcka med er. Vi är glada över att kunna avslöja möjligheterna för vad vi kan åstadkomma tillsammans, och det är en av de viktigaste orsakerna till att vi fortsätter att komma till er genom kanaler som denna och det astrala planet. Vi gillar att utforska vad kombinationen av ert medvetande och vårt kan göra på den globala och galaktiska nivån, eftersom vi försöker spela en så stor roll som vi möjligen kan i mänsklighetens uppstigning. Denna önskan kommer sig av vår nyfikenhet på vad som är möjligt.

Ni är där på Jorden vid denna tid för att upptäcka vad som är möjligt när ni kombinerar en fjärdedimensionell människa med Källans Energi, mitt i ett hav av begränsningar som ni föddes in i. Ni är där för att inte bara ta er förbi de inbyggda begränsningarna av det fysiska, av dualiteten och av den tredje och fjärde dimensionen, utan ni är också där för att gå längre än någon mänsklig varelse någonsin har gått medan de fortfarande var i den fjärde dimensionens frekvensintervall. Det är er själs verkliga mål.

Ni håller på att stiga upp! Det är det som händer, och det kommer att hända med eller utan ert medvetna deltagande. Ert medvetna deltagande gör hela upplevelsen mer spännande för er, och denna tid som ni har mellan där ni är nu och slutförandet av er uppstigning till 5D, har ni förmågan att gå längre än någon någonsin har gått tidigare i er unika uppsättning av omständigheter. Och så är ni där för att arbeta med varelser som oss för att ta in Källans Energi i en fysisk kropp längre fram, och det är vår önskan att se vilken roll vi kan spela i det spektakulära åtagandet som ni har varit en del av under så många livstider där på Jorden.

Tro oss när vi säger, att vara på Jorden och reinkarnera där om och om igen är inte ett tecken på att ni på något sätt är mindre utvecklade som själar. I själva verket är det ett tecken på att ni antog utmaningen gång på gång, och det är så mycket mer av en avundsvärd position än ni inser. De av er som har vaknat upp till sanningen om att ni, och alla andra omkring er, är Källans Energi maskerade i en fysisk kropp, har knäckt den koden. Nu behöver ni bara plantera den kunskapen i ett större sammanhang som ni bär med er vart ni än går.

Det är på det sättet ni går längre än vad som redan har gjorts tidigare, och vad som redan har upplevts av Källan genom andra fjärdedimensionella varelser. Så här är vi i den nionde dimensionen mellan alla er och Källan, och vi ser fram emot att hjälpa er, att samskapa med er och se hur långt vi kan gå när vi arbetar tillsammans. Om ni är intresserade av att följa med på den resan är vi alltid tillgängliga. Vi finns överallt, och om ni känner samma iver och upphetsning som vi känner, kan ni sannerligen nå dessa nya höjder med vår hjälp.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh


Du gillar kanske också...