Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 juli 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 juli 2019

Den Nästa Vågen av Energier Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är väldigt intresserade av att se hur mänskligheten kommer att reagera på nästa våg av energier som håller på att komma in för att hjälpa er. Vi vet att vi nyligen har berättat att ni ska gå inom och få de femte dimensionella energierna själva, att vi och andra som oss skulle stödja lite och vi har sett hur ni alla har svarat på den uppmaningen. Vi och de andra högfrekventa varelserna som vi kopplar samman med regelbundet är mycket nöjda med hur mycket mer ni har inkallat den femdimensionella energin inifrån er.

Nästa våg av energier som är på väg till jorden handlar om att etablera mer av er Suveränitet och er Gudomlighet. Vi skickar dessa energier för att aktivera er, för att påminna er om er sanna natur som Varelser av Källan, som varelser som inte står under kontroll av någon annan. Och än en gång kommer vi alla här i de högre världarna att backa och vi kommer att se hur ni kommer att införliva den nya vågen av energier. Vi är intresserade av att se vad ni ska skapa och hur ni hanterar er själva annorlunda.

Vi har väntat på rätt tid att skicka dessa energier och vi kan se att det finns mer beredvillighet bland dem som är vakna. Vi vet att ni kan hantera mer vid denna tidpunkt och vi kan också se nödvändigheten av mer enhet i medvetandet hos det mänskliga kollektivet. Suveränitet och Gudomlighet betyder enhet, inte separation, inte självständighet i den meningen att ni inte behöver någon. Det handlar om att erkänna er själva som Skapande Varelser som ni är och utöva era förmågor för att skapa er verklighet.

Tyngdpunkten inom vissa delar av New Age Gruppen om att besegra ´dem´, avväpna dessa utanför er som på något sätt är ansvariga för skapandet av er verklighet, det här är något vi försöker störa med dessa energier. Vi vill att ni ska se er som skapare av allt och vi vill aktivera inom er att veta att som Gudomliga Varelser av Kärlek och Ljus finns ingen, ingen kraft utanför er som är kraftfullare än vad ni än är. Förvänta er att känna att dessa energier kommer in de närmaste veckorna.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...