Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 november 2020

 

Uppgraderingarna Ni fick den 11/11

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med hur mänskligheten har möjliggjort en uppgradering som länge har kommit till er. Ni har fått era centrala kanaler uppgraderade så att ni kan köra mer energi genom era fysiska kroppar och genom era sju huvudchakran utan att överbelasta någon aspekt av er. Detta var en planerad uppgradering som slutfördes 11/11, till stor del på grund av förväntan som ni alla har för att förändring ska ske på det aktuella datumet. Det var en öppning, och de av oss i de högre världarna såg det och utnyttjade det för att ge er denna mycket lägliga uppgradering. Det är mycket lägligt eftersom så många fler högre-dimensionella varelser sträcker sig vid denna tid till människor, även de som aldrig har kanaliserat förut.

Det finns ett behov av att mer energi ska grundas i era fysiska kroppar och till Moder Jord också vid denna tidpunkt. Så ni förstår, ni kan använda dessa centrala kanaler även om ni inte har för avsikt eller ingen önskan att kanalisera andra varelser. Ni kan bara kanalisera högre dimensionella energier till era kroppar och till Moder Jords nätsystem.

Det finns alltid många sätt att vara till nytta och många sätt att använda era många gåvor. Er centrala kanal pratas inte tillräckligt mycket om; de flesta känner inte ens till den. Men det är den typen av rör som sträcker sig från toppen av er krona till botten av er ryggrad, och ni har alla förmågan att ställa in den och känna in de uppgraderingar vi pratar om just nu. Vi uppmanar er faktiskt att göra det. Vi vill att ni ska göra mer än att bara gå iväg från denna överföring och känna att något har hänt er som är bra.

Vi uppmuntrar er att använda era nyligen uppgraderade centrala kanaler för att få tillgång till mer energi och information, mer läkande, mer kärlek, mer av allt som är högre dimensionellt. Ni har förmågan att göra så mycket bra på jorden just nu, bara genom att sitta ensam hemma och delta i energin som strömmar genom er centrala kanal. Denna livstid handlar inte om vad ni gör; det handlar om vilka ni blir. Och det bästa sättet för er att utvecklas är att ni känner.

Om ni kan känna högre dimensionell energi som rör sig genom er fysiska kropp, så vill ni fortsätta att ha den upplevelsen, och ni kan bli ett instrument i detta välvilliga universum som letar efter fler av er som letar efter de av er som är redo att ta in mer av kärlek och ljus. Och i de högre dimensionella planen finns det så många varelser och kollektiv som vill få kontakt med dem som ni som är vakna och som är redo att göra de stora förändringarna i er värld som ni alla vill se, förändringar som inkluderar full och öppen utomjordisk kontakt. Det är ni som blir inbjudna att vara till hands med dessa förändringar med mer lätthet och mer glädje.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...