Moder Helena via Beatrice Madsen, 14 november, 2020

 

Moder Helena via Beatrice Madsen 20-11-14

Vi kan prata om imperfekt, presens och framtid. I er verklighet existerar ju de begreppen och det måste vara så för att er materiella struktur ska kunna hålla samman. Där jag befinner mig händer allting samtidigt. Det betyder att vi kan hålla och se det högre perspektivet och de facto flera möjliga perspektiv samtidigt. Det finns alltså flera möjliga framtida scenarier för er och det är upp till er att skapa och manifestera den bästa möjliga.

Ett litet men ack så viktigt bidrag som jag vill komma med i denna lilla text är att det gång på gång slår mig hur svårt ni har att släppa idén om att ni måste vara och bete er perfekt för att bli älskade. Ni måste köpa den perfekta lägenheten, prestera otvivelaktigt på arbetet, vilket är god grund för alla dessa utmattningsfenomen i er tid. Ni måste ha den perfekta relationen och det mest häpnadsväckande sexlivet, till och med se perfekta ut för att bli älskade. Oh, ack om ni förstod hur detta faktiskt begränsar er istället för att hjälper er. En av de absolut största läxorna på jorden är att faktiskt lära er att älska er som ni själva är, det vill säga operfekta i alla avseenden, i handling, i utseende och i relationer. Det enda som spelar roll i ert levande liv är, och jag säger det igen med stora bokstäver, är ert SYFTE. Att ert syfte är för ert och andras bästa, att syftet är gott. Syftet når hjärtats dimension och hjärtat ber inte alls om perfektion utan hjärtat ser till ärligheten, sanningen, det äkta och levande.

Till och med kanalen fastnar gång på gång i att hon inte är värd kärlek om hon inte är just perfekt. Så kommer hon på sig med att ha trillat dit igen och får påminna sig själv.

I själva verket ska ni vara misstänksamma mot det som synes vara för perfekt. Se på era härskande i denna tid. De som säger de absolut rätta fraserna och är politiskt korrekta, där håret ligger perfekt och de rör sig lätt och ledigt med perfekt tandrad. De är inte äkta. De är en kuliss, om än en farlig sådan. De andra, en och annan människa i maktposition som uppvisar en hjärtlig välvilja men också gör bort sig är av äkta virke. Den ska ni lita mer på, för den kan ni identifiera er med. Detta är ett stort problem på jorden och ni går gång på gång på illusionen. Bara för att man ler behöver inte viljan vara god. De kan vara synnerligen falsk.

Ett gott exempel på detta är era två presidentkandidater. Mr Trump är så långt ifrån perfekt man kan komma, men han har ett gott syfte och han har mod som tusen lejon. Han borde egentligen heta Mr Lejonhjärta. Den andra presidentkandidaten är en kuliss som styrs av andra krafter med mindre välvilliga, men han säger politiskt korrekta fraser och är insmickrande men bryr sig egentligen inte alls om er.

Tiden är kommen för er att på djupet se igenom slöjorna och då måste kulissen krackelera. Kära vänner, bakom det krackelerade skalet är det tomt och ihåligt. Men så länge ni dyrkar kulissen så kan den hålla sig upprätt och bestå, det är inte svårare än så. Mr Lejonhjärta existerar vare sig ni tror på honom eller inte för att han är en själ i en kropp. Den andra har ingen själ utan är en projektion. Detta låter ack så hårt men jag väljer genom min modiga dotter att belysa det, även om det endast är en procent som tror på mina nakna ord.

Det kan bli en mycket hård läxa, att förstå sambanden i eran korrupta värld. De små barnen ser till en början inga fel eller brister hos sina föräldrar, det är först när de närmar sig tonåren som föräldrarna blir mer komplexa med brister och tillgångar. Ni behöver göra detsamma med de som befinner i ledande positioner. Den gammaldags auktoritetstron har spelat ut sin roll. Dock vill inte alla med makt acceptera detta faktum.

De sanningar som i närstående är på väg att klargöras blir för många nästan omöjliga att ta in. Diverse försvarsmekanismer kommer att slå till hos era medmänniskor, var beredda på det. Låt sanningarna för dessa människor få ta tid att smälta. Tillåt dem sticka huvudet i sanden för en tid, de kan behöva det för att smälta informationen.

Det kommer snart inte längre vara hållbart att ducka för sanningarna, vare sig om sin egen skugga eller om eran kollektiva skugga. Den stora rensningens tid är här. Försök till otaliga projektioner kommer att ske, det är den och dennes fel och så vidare.

Iaktta skådespelet, du som är sänd som ljusarbetare och sänd en stråle av barmhärtighet till alla som kämpar. Den kan vara vit, rosa, grön eller blå och den kommer att mildra och transformera, mer än ni anar. Be om förstärkning av galaktikerna och plejadinerna, och vi är genast där.

Det är en mycket spännande tid ni befinner er i.

Jag älskar er och jag bjuder er farväl för denna gång.

Helena

Du gillar kanske också...