Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 oktober 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 oktober 2018

Per Staffan 14 oktober 2018

Varelserna Under Ytan ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har sträckt oss ut till de väsen som är mycket intresserade av att ansluta sig till alla er, och dessa varelser lever under er planets yta. De är lite mer avancerade än er på ytan, och de har mycket att dela med er.

Vi har anslutit oss till dem eftersom vi har vårt eget perspektiv på hur man bäst skall börja integrationsprocessen med dem. Vi vet att er introduktion till dem kommer att vara början på en enhetlig planet Jorden, en utan gränser, och definitivt en som är redo för full, öppen utomjordisk kontakt.

Först behöver ni göra den här anslutningen. Många av er är medvetna om varelserna vi talar om, och ni har nått ut till dem. De är medvetna om de av er som når ut, och de gör sitt bästa för att svara på ett sätt som ni kan förstå. De är mycket uppmärksamma och intuitiva, och de har sin egen form av andlighet, som de också kommer att kunna dela med er alla på ytan.

Nu refererar vi till alla varelser under ytan som “de” men i själva verket finns det flera olika grupper, och dessa grupper måste också förenas. Genom att ansluta till er alla på ytan kommer de att ta ett steg framåt mot deras förening, och ni kommer alla att följa deras ledning. Vi är väldigt glada över att se allt detta spelas ut och att se hur mycket ni kommer att avancera bara genom att ansluta till dem och aktiveras av deras höga vibrationer.

De kommer också att kunna dela Jordens sanna historia med er, och ni kommer alla att kunna känna deras uppriktighet och sanning i vad de delar. Vi är övertygade om att de ska beakta vårt råd och göra den här anslutningen på en fysisk nivå på ett sätt som tjänar alla involverade parter. Vi är mycket förtjusta i dem, liksom de i oss, och vi i er. Detta skapar ett band som kommer att bidra till att förena alla varelser på ytan och under jorden på Planeten.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt att ha anslutit till er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

You may also like...