Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 april 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 april 2019

PLANTERA FRÖN ∞ 9D ARKTURISKA RÅDET

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har nått ut till många av de ej uppvaknade människorna där på Jorden och vi har gjort det medan de individerna sover. En av anledningarna till att ni fortfarande har så många ej uppvaknade människor som lever på Jorden med er är på grund av hur mycket oavslutade affärer de har från tidigare livstider. De gör det där jobbet medan de sover och medan de är vakna. Vi hittar möjligheter som de lägger fram till sig själva för att ge dem mer incitament att vakna.

Självklart finns det arbete som ni gör innan ni vaknar och det arbete ni gör efter. Eftersom så många har levt livstider på Jorden i sovande tillstånd, finns det mycket att rensa när det gäller de särskilda livstiderna. Nu har ni alla oerhörd hjälp att föra det mänskliga kollektiva medvetandet till det ställe där det är just nu. Och vi gör naturligtvis också vår del. Vi ville bara låta er alla veta att det har varit fler och fler av dessa möjligheter som presenterar sig för oss och vi för in de bitar och stycken som vi kan och som de kan komma ihåg när de vaknar.

Vi planterar frön och det gör ni också. Ni planterar frön när ni berättar om era historier om era erfarenheter. Ni planterar frön när ni berättar historier om fiktion och strör de bitar av sanning som ni kan. Ni planterar frön när någon frågar er vad ni gör eller var ni ska och ni svarar dem ärligt, istället för att försöka täcka över det faktum att ni gör något de kan tycka väldigt konstigt, särskilt i jämförelse med de sorts saker de gör.

Många av de ej uppvaknade finns också till er fördel, inte bara för att ge er en känsla av syfte att hjälpa dem att vakna, men de är där för att påminna er om var ni kom ifrån. De är där för att ge er en möjlighet att förlåta er själva att ha varit i ett sådant sovande tillstånd. Och mörkret spelar också den rollen för er. Så allt är perfekt som det är och det blir bättre hela tiden. Fortsätt bara göra vad ni gör och uttrycka er själva och vi fortsätter att göra vår del. Tillsammans kommer vi höja medvetenheten hos mänskligheten och föra er till ett femdimensionellt frekvensläge.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat anslutningen med er.”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...