Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 september 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 september 2018

Per Staffan 13 september 2018

Vatten ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har upptäckt det bästa sättet att komma igenom till de som begär energi och information från oss. Vi har skickat det till dig genom den energi som du får när du badar. Oavsett om du tar en dusch eller ett bad, tenderar du att koppla av i dessa ögonblick, och vattnet är en utmärkt ledare av energi.

Det är underbart att vara medveten om hur enkelt och vackert ni tar emot när ni är i det stadiet. Och vi är naturligtvis icke-fysiska varelser, och därför behöver du inte oroa dig för din integritet. Vi ser er som energi. Vi uppfattar inte era fysiska kroppar, om vi inte tittar genom en människas ögon, och det gör vi bara vid sällsynta tillfällen.

Nu vill vi prata lite mer om frågan om vatten och hydrering eftersom det är en signifikant fråga. När du är nedsänkt i vatten, när din kropp omges av det, kan du ansluta så mycket mer till känslan av att bli älskad, eftersom vattnets medvetande är igenkännligt för dig. Du kan upptäcka kärleken som du får från detta livsgivande ämne.

Och så innehåller vatten och luft medvetande och energi, men det är mer koncentrerat i vattnet, eftersom vatten är tätare än luft. När du dricker vatten tar du också in den kärleken och det medvetandet. Du tar in den vackra energin som många av er känner att ni kan ingjuta med en avsikt eller en vibration eller båda. Och ju mer hydratiserade ni är desto bättre ledningar är ni för högfrekvent energi.

Så använd den här värdefulla substansen till din fördel och återanslut till skapelsens livmoder som vattnet verkligen är för hela mänskligheten. Och du kommer att känna effekterna av den enkla handlingen att komma i vatten och dricka mer vatten omedelbart.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er.

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...