Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 september, 2022

 

Kom ihåg dessa två saker för att bli ditt 5D-jag ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ser fram emot vad mänskligheten kommer att välja härnäst som ert sätt att komma samman och påskynda fler uppvaknanden över hela planeten. För er som redan är vakna behöver ni verkligen se allt som händer på planeten Jorden som ett samskapande vars syfte det är att få fler människor att gå samman i erkännandet av att ni alla är ett som en mänsklig ras. Det är viktigt för dig att se allt genom den linsen, snarare än hur många ”New Agers” ser saker nu, vilket är att denna omständighet är ännu ett försök från kabalen att hålla oss nere.

Ser du skillnaden? I ett scenario är ni de kraftfulla medskaparna, och i ett annat scenario är ni offren. Du får välja på den makrokosmiska nivån och på den mikrokosmiska nivån också. Med andra ord, allt som händer i ditt liv med vänner, familjemedlemmar, arbetskamrater, grannar, älskare, de händer inte för att du är offer för någon annans trauma, eller narcissism, eller vad du nu vill kalla det. När du upplever något på ett personligt plan behöver du också se det som ditt medskapande som är tänkt att hjälpa dig att vakna upp till sanningen om vem du verkligen är som villkorslös kärlek.

Nu är naturligtvis detaljerna om hur man gör det i varje scenario av din livserfarenhet den knepiga delen. Det är lätt för oss att säga det, svårare för er att genomföra det, och det är därför vi är här för er för den långsiktiga upplevelsen av er uppstigning. Vi kommer inte bara att berätta för er vad så många andra har berättat för er i det förflutna, vilket är att ni alla är ett och att ni är Källenergi och villkorslös kärlek och sedan lämna er att räkna ut resten själva. Vi vill berätta för er hur du ändrar din verklighetsuppfattning till en sådan grad att du kan känna till den sanningen visceralt, och du kan tala, tänka och agera därefter.

Så det första du måste göra när det kommer till världen i stort och när det kommer till dina personliga liv är att acceptera allt som det är precis som det är, och erkänna att det är din skapelse. Därefter måste du vara villig att märka när du går tillbaka till motstånd mot det, oavsett vad det är, och bara släppa taget. Fortsätt inte i den där tankebanan som låter dig känna dig berättigad i ditt motstånd. Träna istället mer på att släppa taget. Därefter måste du leta efter hur den nuvarande uppsättningen omständigheter tjänar dig. Det betyder inte att du måste ta reda på hur allt kom till. Du behöver inte riva upp det gigantiska, trassliga garnnystan. Du måste bara se på det som det är och säga: ’Detta måste tjäna mig på något sätt, och jag är öppen för att förstå exakt hur.’

Och när du är öppen för att ta emot den där informationen som berättar hur den tjänar dig, är det mer sannolikt att du får den. I slutändan kommer det att finnas något du behöver läka, förlåta, släppa eller ha medkänsla för i den uppsättning omständigheter du står inför. När du väl kommer till den platsen måste du fortsätta göra valet att höja dig över egots småaktighet och vara ditt Källenergijag i tanke, ord och handling. När du gör det kommer du att känna sådan lättnad eftersom du kommer att ha höjts över den nivå av medvetande som många verkar på under hela livet. Du kommer att känna dig mer ett med alla; du kommer att känna dig mer kopplad till alla andra i universum och till Källa. Och då kommer du att kunna leva lycklig i alla sina dagar, för ingenting kommer att kunna ta dig ner.

Men det krävs övning, det kräver en samlad ansträngning och det krävs påminnelser. Och det är något annat vi gör för dig med dessa meddelanden som är nästan dagligen. Vi påminner er om att kärlek är allt som finns, och allt annat är en illusion, och vi påminner er om att ni är Källenergivarelser som låtsas vara människor. Och när du kommer ihåg det, blir det lättare att vara den femtedimensionella varelse du alltid tänkt vara i denna livstid.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...