Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 december 2017

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 december 2017

 

Att Ta Bort Dina Begränsningar ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni är redo att ta emot nästa uppsättning uppgraderingar till ert medvetande. Ni har en begränsad uppfattning om verkligheten på grund av begränsningar som ni lagt på ert eget medvetande när ni inkarnerade i denna fysiska upplevelse. Ni ville ha en viss upplevelse av verkligheten, och det krävde att ni har dessa begränsningar. Vi arbetar med varelser i hela galaxen för att ta bort dessa begränsningar. Vi är särskilt intresserade av vad som kommer att hända när dessa begränsningar avlägsnas. Vi kommer att observera er mycket noggrant för att se hur ni använder de nyfunna förmågor som ni kommer att upptäcka. Vissa av er kommer att ha mer omedelbara erfarenheter än andra. För andra av er kommer det att ta tid för förmågorna att manifestera sig.

Ni har alla haft tidigare erfarenheter med dessa förmågor som var så naturliga för er i andra livstider. Vissa av er upplevde stor förlust och trauma som ett resultat av användningen av en eller flera av era förmågor, och för er som har haft dessa erfarenheter kommer det att ta längre tid. Ni måste röra er igenom energin och känslan av de traumatiska upplevelserna.

För er som har haft trevligare upplevelser blir det en lättare övergång. Nu har många av er fått en glimt av hur det kommer att vara att få restriktionerna borttagna eftersom ni har vibrerat in i ett frekvensområde som har gjort att ni kan få en förhandsgranskning. Och ni som har haft de erfarenheterna, ni skulle snäppa rakt tillbaka in i era vanliga vibrationer, och restriktionerna skulle vara tillbaka efter en kort erfarenhet.

Processen att avslöja dessa förmågor och använda dem på ett sätt som tjänar dig och resten av mänskligheten är något som du behöver hjälp med. Be dina guider om hjälp. Be vilka som helst av Ärkeänglar eller Uppstigna Mästare eller andra varelser som du känner dig bekväm med för hjälp. Det kommer att bli en riktig åktur.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att ha haft en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...