Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 januari 2021

 

Ta Emot Energier Från Plejaderna, Sirius, Lyran och Andromeda

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi uppskattar de av er som har varit så öppna för att ta emot oss och våra energier. Ni har gjort det mer möjligt för oss att ansluta till en större del av befolkningen på Jorden på grund av jordningen av vår energi som ni gör så regelbundet. Naturligtvis jordar ni inte bara våra energier. Ni jordar också Plejadiska, Sirianska, Andromedanska, Lyrianska och många andra energier från hela galaxen, vilket gör allt tillgängligt för era medmänniskor som för det mesta är stängda.

De flesta människor tar sig inte tid att öppna sig. De flesta människor inser inte att det är fördelaktigt för dem att göra det. Och så är ni minoriteten och ni hjälper majoriteten. Vi känner också in att ni alla har fått så många av de aktiveringar som vi har skickat, för genom att ta emot dem öppnar ni er för att ta emot mer från alla typer av högre dimensionella varelser. Ni blir också gående exempel på den femte dimensionen som ni försöker komma in i och stanna kvar i för ganska lång tid.

Ni gör så mycket för att skapa en miljö där resten av mänskligheten kan vakna och bli deras femte dimensionella jag. Och så vill vi utvidga vår uppskattning till er alla och låta er veta att det naturligtvis finns mer att få. Det finns mer som ni skickas, och det finns mer att ta emot och assimilera, och ni kan förvänta er att saker och ting blir bättre och bättre där på Jorden som ett resultat.

Ni kan förvänta er att saker och ting blir bättre på grund av vad ni gör, inte på grund av vad andra gör bakom kulisserna, inte på grund av att någon av de negativt orienterade varelserna går ner sig. Det är för att ni stiger upp för att ta emot de högre frekvensenergierna som saker blir bättre och kommer att fortsätta bli bättre, och ni kommer att fortsätta att bjuda in era medmänniskor till dessa högre frekventa energier, och de kommer att börja ta mer notis om hur bra ni känner er och vilken energi ni sänder ut.

Och vi kommer att fortsätta arbeta med er alla, liksom de andra högfrekventa varelserna i de högre världarna. Vi letar alla efter fler av er som hjälper till att skapa rätt atmosfär, rätt miljö för uppstigning. Vi är mycket glada att se hur bra ni hanterar ansvaret, och vi vill bara att ni ska veta att ännu mer hjälp är på väg.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...