Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 augusti, 2018

”Positivt tänkande”

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.
Vi har en tendens att se det ljusa i en situation, eftersom vi är i ett frekvensomfång där tankarna som kommer till oss också måste vara av samma slags höga frekvens. Därför, så väljer vi inte att se ”det ljusa”; det är en ”matchning” till vår vibration.
Om ni vill förändra er upplevelse av något, så kan ni ändra era tankar om det. Men, för oss, är det som att gå bakåt och det är ofta den svåra vägen att lösa det på. Ni kommer ofta att känna att ni ljuger för er själva, när ni försöker se situationen på ett annat sätt.
Det är förstås en fördel med att försöka se det positiva i en situation, men först måste ni ofta gå igenom det negativa, för att nå dit. Ni måste vara ärliga mot er själva. Ni måste vara genuina och autentiska, om ni någonsin ska kunna komma till sanningen om vilka ni är. ”Sanningen om vilka ni är” skulle aldrig ljuga för sig själv. Därför rekommenderar vi er att låta er tänka de tankar och känna de känslor som kommer, när ni har en bökig eller oönskad situation i era liv.

Gör så, eftersom det är vägen till att frigöra det som behöver släppas. Det är vägen till det lugna center som ni letar efter inom er själva. När ni hittar fram till det lugna centrat, så hittar ni faktiskt oss och andra som oss.

Ni hittar de högfrekventa delarna av er själva, som aldrig sviker och när ni hittar den sanningen, den villkorslösa kärleken, Källenergin inom er, så är det från och med då ni alltid kommer att ha tillgång till den ljusa sidan. Det är då de tankar som kommer till er, kommer att vara högvibrerande tankar och de kommer inte att komma för att ni ”knuffade dem på plats” genom ”kraften av positivt tänkande”. De kommer att komma på grund av att det är en vibrationell matchning till den verkliga kraften som existerar inom er – Källans kraft.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har glatt oss över kontakten med er.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...