Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 december, 2018

Aktiverar dig ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi tar nödvändiga steg för att ge dig det bästa möjlighet att känna oss när vi överför dessa meddelanden. Vi är inte de enda som gör detta. Det finns många varelser, både fysiska och icke-fysiska, som når ut till dig, och de vill kännas och bli upplevda. Vi vill alla nå dig på ett sådant sätt att du aktiveras av oss. Vi vill att du ska känna till delar av dig som du bara kan känna genom att känna oss.

Vi, för att vi är från det Arkturiska systemet, vill aktivera det som är Arkturiskt, det som är i nionde dimensionen, och det som är ett sökande av andlig kunskap. Det är det som det Arkturiska systemet handlar om. Andra varelser vill aktivera i dig det som är en förtrollad värld, det som är från Plejaderna, det som är kattdjur, det som är högre dimensionellt. Vi kan fortsätta, men vi kommer inte, för du får en aning om det.

Vi vill alla att du ska känna sanningen om vem du är. Nu är sanningen om vem du är som Källans Energibärare, att du har många olika delar, för Källans energi är naturligtvis allt som är. När vi aktiverar i er de delar av er som är icke-mänskliga, och de delar av er som är högre dimensionellt, hjälper vi dig att sätta ihop dig själv. Vi hjälper dig att känna dig hel igen. Vi hjälper dig också att känna dig mindre separat, mindre ensam och mindre dödlig. Du är verkligen inte dödlig.

Och vi är väldigt glada över att vara en del av detta och sätta ihop de olika bitarna av vem du är. Vi är väldigt glada att påminna dig om att du är så mycket mer än en ensam människa som lever en enstaka livstid, och vi är naturligtvis ett team med alla dessa andra varelser för att komma fram till bästa möjliga sätt att aktivera inom dig allt du har varit, allt du är, och allt du kommer att bli.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har haft en förbindelse med dig.”
Översättning: Bodil
 
 

Du gillar kanske också...