Plejadiska Kollektivet via Beatrice Madsen, 15 december, 2018

Plejadiska Kollektivet   via  Beatrice Madsen  181215

Vi är närvarande och gläds utomordentligt med era framgångar kära släktingar och kusiner som vi kan kalla er. Ni gör stora framsteg. Det syns förvisso inte i era medier men vi ser det och vill frmabringa ett högljytt GRATTIS till ert mänskliga kollektiv.

Ni har nu kommit så långt att det inte finns någon återvändo. Ni framskrider helt enligt planen och era hjärtchakran har öppnats och vidgats i samklang med er tallkottskörtel. Ni är alla ljusets barn och börjar nu långsamt förstå det.

Räds inte lidande, tårar och smärta för det är också en dörröppnare till kärlekskraften och ibland behövs lidandet för att öka och väcka medkänslan och den djupare visdomen. Inget lidande är för evigt, utan vi kan likna det vid en portal och att individen som lider slår in dörren till ett vidgat medvetande. I takt med att ni uppstiger remsar ni era inre dramor och förbränner det som behöver brännas.

Vi kan tala en smula om de uppstigningsfenomen ni känner och eftersom vi går igenom kanalen och följer henne så kan vi ta henne som exempel:

Ibland, faktiskt inte alltför sällan har hon en känsla av overklighet. Denna känsla är en en följd av det uppvaknande hon upplever när slöjorna dras ifrån hennes medvetande. Hennes tidigare sanning är inte längre en abslut sanning och i detta uppstår en känsla av overklighet tills det mera sanna varandet har integrerats. Detta ger henne ångest och en upplevelse av att famla i blindo varvat med intensiva känslor av alla slag, däribland lyckokänslor och vilja omfamna allt och alla.

Rent fysiskt en ökad törst och behov av att dricka mer vatten och ört-thé. Viss mat som hon tidigare tyckt om faller henne ej längre i smaken och hon behöver nu mindre mängd mat. Feberkänsla, så gott som dagligen utan att faktiskt ha feber. Behov av ensamhet och stillhet, så mycket att hon känner sig en smula udda. En obeskrivbar stark längtan efter en kärlekskraft som hon endast kan hitta i naturen eller korta stunder med människor eller djur. Alltså en känsla av att komma hem på ett vis. Stor stark sorg över mänsklighetens öde men lika stark glädje över det nya som kommer.

Hon känner en lätthet i kroppen som hon aldrig tidigare känt. Detta hör ihop med omformandet från att ha varit kolbaserad till att bli till kristallin struktur. Hjärtklappning och en ökad känslighet för hur kroppen känns. Sensationer av ljus och mörker och framförallt så är hon väldigt ljudkänslig. Hon är så ljudkänslig så att särskilt icke harmoniska ljud kan göra fysiskt ont i kroppen.

Behov av sömn på regelbundna tider och fysisk aktivitet. Tillika känner hon ett behov av att skapa som hon tidigare inte visste fanns inom henne. Skapa i den form som finns tillgänglig, musik, måleri, texter eller sömnad.

Det här är inga ovanliga symtom eller yttringar utan sådant som ni alla känner mer eller mindre av beroende på er personlighet. Vi vill med denna text inspirera er till att omfamna det nya. Omfamna och ge er tid att integrera. Återigen säger vi till er att ni har kommit ett mycket långt kliv fram i er utveckling och vi är mäkta imponerade av er och firar framgången här på vår sida.

Du gillar kanske också...