Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 december 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 december 2019

The Energies Coming in from New, Far Off Places ∞The 9D Arcturian Council

 

ENERGIERNA SOM KOMMER IN FRÅN NYA, AVLÄGSNA PLATSER ∞ DET 9D ARKTURISKA RÅDET, KANALISERAT AV DANIEL SCRANTON

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt effekterna av energiflödet från de olika delarna av galaxen och hur de har påverkat er där på planeten Jorden. Vi vet att fler och fler människor varje dag blir medvetna om de energier som finns tillgängliga för er, och vi vet också att det inte är lätt att bara öppna upp och ta emot när ni inte vet vad ni får och var det kommer från. Vi vet också att dessa energier har en inverkan på er som inte alltid är positiv, även om avsikten från energisändarna alltid är positiv.

Ni kan få uppstigningssymtom och ni kan få känslor som svämmar upp till ytan. Ni kan också bli medvetna om minnen som förtrycks, och alla dessa saker är nödvändiga upplevelser för att ni ska växa, men de är inte trevliga och inte heller lätta. Det är där vi kommer in. Vi och andra som vi försöker hjälpa er att anpassas till dessa energier. Allt börjar med den undersökningsprocess som vi nämnde tidigare, och sedan kan vi tillhandahålla energier som är som receptbelagda läkemedel som ni ibland tar för att lindra biverkningar från andra receptbelagda läkemedel som ni ibland tar.

Vi hjälper till på alla sätt vi kan. Det vi har lagt märke till om mänsklighetens förmåga att absorbera och assimilera energierna som kommer in från andra delar av galaxen är att ni är mycket mer motståndskraftiga än någon av oss här i de högre världarna kunde ha förutspått. Mänskligheten har tagit på sig så mycket, och ni som individer vet detta från era egna personliga erfarenheter av att bara hantera det ni har att göra med på en daglig basis. Ni vet det från hanteringen alla tidigare livstrauman som har uppstått för er under denna enda livstid.

Ni har redan gjort så mycket arbete med er själva, och därför är ni ganska vana med att behöva ta itu med biverkningar. Ni är bättre på att peka ut när något är energetiskt än de som fortfarande sover. Ni känner till effekterna som energierna kan ha på er, och ni är som vanligt markbesättningen för oss och för de som är som vi. Ni är där för att hjälpa andra att anpassa sig till dessa energier. Ni är där för att leda vägen, och ni är där för att hjälpa andra att förvänta sig att saker och ting ska bli bättre.

Från vad vi kan se, hjälper energierna som har kommit in från nya, avlägsna platser er alla att göra fred med det ni har levt när fler och fler trauman avslöjas. Dessa energier balanserar er, jordar er och hjälper er att klara inte bara vad ni har gått igenom under denna livstid och tidigare livstider. Men när ni blir medvetna om vad andra upplever och har upplevt, behöver ni det energetiska stödet för att vara de medkännande vårdgivare som ni är, att vara de varelser av service och kärlek som ni föddes till att vara, och vi kommer alltid att vara här för att hjälpa er med dessa saker och mer.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...