Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 december 2020

 

Sinnes Förändrande Energier för att Avsluta 2020

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har förväntat oss den här gången att mänskligheten hänger med en stund. Vi har varit ivriga att se vad ni skulle göra med de energier som är över er nu, och vi är mycket glada att kunna rapportera att de har den önskade effekten. Ni börjar slå er ner, slappna av mer och inse att ni måste samlas som ett enhetligt kollektiv om ni vill gå till nästa nivå av er andliga utveckling. Det innebär att ni lägger er tro åt sidan och verkar från era hjärtan.

Och så, energierna över er just nu handlar om en kamp i era sinnen så att ni kommer att sluta gå ner i negativ eller splittrad tankegång, och dessa energier kommer att sätta ert medvetande rätt in i ert hjärta om ni låter dem. Om ni kan släppa behovet av att ha rätt och veta vad som händer, kan ni hitta den hjärtcentrerade platsen som bryr sig mer om era medmänniskor som lider just nu än om ni är på rätt sida av ett ämne eller en fråga.

Ni kommer att se fler och fler människor lägga åt sidan sina skillnader för att hjälpa sina medmänniskor eftersom det är det som sätter er på rätt spår av uppstigning som är enklast och mest glädjefyllt. Det är också uppstigningsvägen som är mest inkluderande. Så ni måste sätta åt sidan oss-mot-dem-mentaliteten och öppna era hjärtan för alla, oavsett vem de är, vad de tycker, vad de säger, vad de tror och vilka teorier de sprider runt på sociala medier.

Ni kan vara det väckta kollektivet som inkluderar allt, omfamnar allt och ser ingen av era medmänniskor som era fiender. Det är vad världen behöver nu och det är vad energierna över er kommer att knuffa er mot. Som vi har sagt tidigare är det ni som för mänskligheten till nästa nivå av er uppstigning. Det är ni som går förbi de små skillnaderna och tar mänskligheten längre för att ni har levt där år 2020, och ni har också förmågan att öppna upp för alla de helande energier som kommer in uppifrån.

Och ni kan vara kanalerna för den helande energin. Ni kan vara vad mänskligheten behöver just nu. När ni grundar helande energier för era medmänniskor, tjänar ni, lever ni ert syfte och ni blir det svar som mänskligheten har letat efter under hela kalenderåret.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...