Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 februari, 2023

 

Lyrans bidrag till de 2-22 energierna ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har arbetat med mänskligheten från allra första början, men vi har varit mycket bakom kulisserna i våra erbjudanden om assistans. Andra från stjärnsystem i vår galax har hjälpt mänskligheten en hel del, och ibland har den hjälpen blivit störning och faktiskt tagit bort din förmåga att naturligt utvecklas till de varelser du i slutändan kommer att bli. Men oroa dig inte, för hjälp är på väg. Lyranerna har gett oss tillåtelse att dela med er av energierna som de tillhandahåller för den 22 februari portalen. Energierna som skickas av Lyranerna är till för att hjälpa er alla att släppa de trauman ni upplevde på Lemuria och alla trauman som upplevts med utomjordiska varelser.

Dessa energier är oerhört viktiga i de kommande kontaktupplevelserna som ni alla har som individer och som ett kollektiv. Därför är vi mycket nöjda med detta erbjudande från Lyranerna, eftersom de återigen tar initiativ för att hjälpa mänskligheten att växa och utvecklas, men de stör inte. De stör inte eftersom dessa energier inte bara gör allt för dig. De hjälper dig att släppa ditt eget trauma. De skapar ett utrymme, en behållare, där det kan hända, och de hjälper till att aktivera din spänning för utomjordisk kontakt. Lyranerna vill också att du ska veta att energierna kommer att ge dig Lyran-DNA-aktiveringar.

Och så, när ni fortsätter med era uppstigningsresor, inse att allt som någonsin har gjorts mot mänskligheten kommer att bli helat. Det kommer att vändas; du kommer att få tiofaldigt i det positiva allt som har projicerats till dig som har varit negativt. Nu vill vi inte spela in i någon form av offermentalitet här, så vi vill bara påminna dig om att allt som någonsin har hänt mänskligheten har varit att ge dig en unik upplevelse, en upplevelse du valde innan du föddes in i varje inkarnation. Därför har ingenting någonsin gått fel där på jorden, och du är inte en fängelseplanet. Du är inte kontrollerad hela tiden. Vissa begränsningar behövde sättas på plats så att ni alla kunde få de upplevelser ni ville ha.

Och det måste finnas de som skulle spela den rollen för dig, och de varelserna letar nu efter att flytta allt detta och faktiskt hjälpa till. Lyranerna hade aldrig en avsikt att göra skada. Många av varelserna som störde den normala och naturliga utvecklingen av ditt medvetande hade aldrig för avsikt att göra någon skada. Men precis som du måste de ha vissa erfarenheter som skulle hjälpa dem att växa, och ibland är det att vara den oavsiktliga skurken i någon annans berättelse en upplevelse som en själ vill ha. Eller i fallet med dessa e.t.s, många olika själar.

Återigen, inse att ingenting någonsin går snett där och det finns inga misstag. Du kommer att fortsätta på din uppstigningsresa utan störningar och endast med hjälp av dina vänner från andra stjärnsystem som älskar dig väldigt mycket och som känner ansvar för dig. Och vi hoppas verkligen att det ger dig lite tröst och hjälper dig att slappna av så att du kan få full nytta av dessa 2-22 energier som nu är över dig och kommer att fortsätta att vara över dig under resten av februari månad. Snälla doppa in i dem alla och njut!

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *