Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 februari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

14 februari 2019

EN MÄNSKLIG/ARKTURISK GEMENSKAP

Vi etablerar en känsla av gemenskap med de av er som tar emot dessa överföringar. Vi gör det helt avsiktligt därför att vi vill att ni blir bekanta med energin i vårt stjärnsystem. Vi är Arkturiska, men vi är också icke-fysiska. Det finns dock fysiska Arkturiska varelser som ni mer troligt står i resonans med på grund av de energier vi sänt i dessa överföringar.

Ni förstår, inget handlar om just bara en sak. Vi delar inte bara information med er. Vi förbereder er också för kontakt. Nu gör alla de andra varelserna från andra stjärnsystem, som har kontakt med er genom olika kanaler här på Jorden, samma sak. Och de som kanaliserar älvor förbereder er säkert för fler interaktioner med älvor.

Vi väntar med spänning på att se mänskligheten komma samman med Arkturiska varelser som ni kommer att träffa fysiskt. Nu har förstås några redan etablerat kontakt med fysiska Arkturiska varelser. Vi är inte här för att säga att detta kommer att vara det första mötet någonsin mellan människor och Arkturier, men det vi förbereder er för är full och öppen kontakt med de fjärde- och femtedimensionella varelserna från vårt lilla stjärnsystem.

Om vi beaktar magnituden av vad vi säger här, kan ni förstås komma till slutsatsen att även om ni bara lyssnar eller läser en av dessa överföringar, så gör ni något. Ni är inte passiva i ert mottagande. Ni höjer mycket aktivt era vibrationer för att träffa oss. Det är det enda sättet som dessa överföringar kan träffa målet.

Och vi vill försäkra er om att ni gör ett fantastiskt arbete med att ta emot energierna som är invävda i dessa överföringar, och att den mänskliga och Arkturiska rasen kommer samman är på väg. Och den kommer till planeten Jorden. Ni är otvivelaktigt lika uppspelta över detta som vi är.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av denna kontakt med er.

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...