Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 mars, 2023

 

Ta emot allt du har begärt ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lyssnar på varenda en av dina önskemål. Vi har hört er alla och har fått era instruktioner, era önskningar och era rop om stöd i er tid av nöd. Vi vill att du ska veta att allt kommer till dig i den perfekta timingen, när det är lämpligt och när du släpper in det. Du är där för att vara mottagare. Ni är där för att vara de som utforskar, som bestämmer vad mänskligheten behöver, och sedan är ni där för att förankra i vad det är som ni har begärt för er själva och andra.

Dina förfrågningar tas inte bara emot; de besvaras. All energi som tillkallas ges till er, speciellt de av er som är där i tjänst och som vill ha det bästa för alla. Vi känner oss aldrig det minsta överväldigade av dina önskemål. Vi tar gärna emot dem, och kom ihåg att om du pratar med oss medan du är vaken, så pratar du absolut med oss medan du sover, och det är tvåvägskonversationer varje gång.

Du förstår oss och vårt perspektiv mycket tydligt, och vi kan ställa frågor om dina önskemål, och ibland är de förfrågningar du gör medan du sover annorlunda än de förfrågningar du gör när du är vaken. Och ibland ställer de upp perfekt, och det är de tillfällen då man oftast får vad det är man ber om väldigt snabbt efter att förfrågan har ägt rum.

Du vet att du är där för att hjälpa mänskligheten och även för att växa andligt, och hur skönt det än skulle vara att bara få allt du ber om när du är vaken, och att få det direkt när du frågar, det är inte det bästa sättet för dig att ha en tillväxtupplevelse. Du vill möta utmaningar så att du kan utvecklas. Du vill också uppleva tålamod och tillit, vilket du bara kan göra när du måste vänta och när det ser ut som att du kanske inte får som du vill.

Vi vill vara dina kollegor. Vi vill vara de som jobbar med dig. Vi vill lära dig vad du behöver veta för att göra det själva, eftersom vi vet att det kommer att vara så mycket mer tillfredsställande om du kan se hur du anpassade din energi till din begäran. Och det är så du tar emot. Du får inte för att du sa ’snälla’ eller ’Pretty Please’, och du får inte för att du fortsatte att fråga om och om igen. Du får när du hittar anpassningen till det du har bett om, och när det tjänar dig får du det i perfekt timing.

Och sedan går vi vidare till nästa utmaning, till nästa önskan och till nästa omgång av att fråga och anpassa. Och varje gång du tar stora steg framåt för att bli de varelser du är förutbestämd att bli – ditt femtedimensionella högre jag, och dessa aspekter av dig manifesteras omedelbart. Så det här är bra övning för dig. Du måste öva på att fokusera på vad du vill så att du i nästa omgång, när saker och ting manifesterar sig direkt, bara får det du faktiskt vill ha och kommer att gynna dig och andra. Det är så ni alla lägger upp det, och det är avtalet ni har med oss och så många andra medhjälpare. Och det är ett bra system, och det är ett system som fungerar väldigt bra.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *