Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 januari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 14 januari 2022

 

Parallel Universes & You ∞The 9D Arcturian Council

 

Parallella Universa & Du ∞Det 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt angelägna om att ge er den här överföringen eftersom den handlar om vårt favoritämne. Vårt favoritämne är expansionen av ditt medvetande. Nu när vi har talat med er om era astrala resor, vill vi ge er lite information om att komma åt de versioner av er själva som finns i parallella universa och hur man kommer åt dem.

Först och främst har du din fantasi. Du kan undra över hur ditt liv skulle ha sett ut om något hade utspelat sig på ett helt annat sätt i ditt liv, och du kan börja få tillgång till upplevelserna, och viktigast av allt, känslorna hos den andra versionen av dig som samtidigt existerar i en parallellt universum.

Du har också ditt drömtillstånd där du kan utforska vad dessa olika versioner av dig själv utforskar, och återigen, ännu viktigare, vad de känner. När du vaknar upp från en särskilt konstig dröm, där du lever mycket annorlunda än det liv du lever i denna verklighet, notera hur du känner dig i den kroppen i det universum. Och ångra inte att du lever i denna verklighet snarare än den, för då kommer du inte att få de bästa aspekterna av upplevelsen.

De bästa aspekterna av att nå in i ett av dessa parallella universa är att du kan integrera dessa versioner av dig själv i hela dig. Du kan bli mer av ditt högre jag på grund av din medvetenhet om dessa andra versioner av dig, genom att spela ut olika scenarier och berättelser i dessa parallella universum. Du kan ha för avsikt att ha dessa drömmar nu så att när du vaknar kommer du att veta att den konstiga drömmen du just hade var att du utnyttjade en annan aspekt av ditt medvetande.

Och när du väl går ner i just det här kaninhålet, kommer du att upptäcka att du fortsätter och går, utforskar och utforskar, och expanderar och expanderar ditt medvetande för att inkludera fler av dig. Du lägger pusselbitarna, och ibland för att göra det behöver du komma åt en helt annan verklighet än den du för närvarande lever i, en som låter dig utforska känslor som du bara kan ha i de väldigt olika upplevelserna, i dessa väldigt olika universa.

För att bli era femdimensionella jag måste ni omfamna alla aspekter av er, även de som ni inte har varit under denna livstid. Och vi vill försäkra er att slöjan håller på att tunnas ut mellan dessa universa och kommer att fortsätta att göra det. Så när du utforskar dessa olika universa och dessa olika jag, övar du, och du blir mer av den du verkligen är.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...