Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 9 juni 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 9 juni 2021

 

Kommande Uppgraderingar och Stora Förändringar

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är inte experterna på att leva livet på jorden i en fysisk människokropp. Ni är experterna på den existensarenan, och det är därför det är så mycket uppmärksamhet på Jorden just nu. Det finns faktiskt många anledningar, men så många observerar er för att lära sig. De vill veta mer om er och mer om sig själva genom er. Ni är ett fascinerande släkte eftersom ni har beslutat att inkarnera i en mycket polariserad värld, med så många känslor att känna och med den glömma vem ni verkligen är som Källans Energivarelser.

Det är därför det är så fenomenalt att ni är på väg mot så många massiva förändringar där på Jorden, förändringar som kommer att leda till att skiftet slutgiltigt slutförs. Ingen kan göra det åt er. Vi kan observera, och vi kan hjälpa, men det är fortfarande ni som till sist måste möta dessa rädslor och övervinna de utmaningar som ni placerade framför er själva. Och ni förtjänar den hjälp som ni får, för Jorden som den är idag skulle inte vara så utan E.T.s ingripande. Det har förekommit tillfällen då ni alla har fått teknik och instruktioner om hur man använder den, och sedan har ni missbrukat den, och hela civilisationerna måste utplånas som ett resultat.

Så vems fel är det då? Är det människors fel som missbrukade det de fick? Om ni överlämnade en pistol till ett barn, skulle ni skylla på barnet för resultatet? Och så, den hjälp som kommer nu är mycket karmisk; den är utformad för att kompensera för dessa misstag. Er andliga utveckling skulle ha gått så mycket smidigare om det aldrig hade blivit ingripande av E.T.s som var välmenande. Och så får ni nu uppgraderingar, uppgraderingar som hjälper er att inte bara komma ihåg vem ni är och vem ni har varit, men de kommer också att hjälpa er att inse att all teknik ni behöver finns i er.

Ni behöver inte en tidsmaskin eller en teleporteringsenhet. Ni behöver inte en medicinsk säng. Ni behöver inte någon av de prylar som ni för närvarande har för att kunna ansluta till varandra, för ni är alla anslutna, och om ni skulle förlita er mer på era gåvor, er inbyggda teknik, skulle ni alla vara telepatiska nu. På vissa sätt hjälper maskinerna er eftersom ni inte behöver göra så mycket för att leva ett bekvämt liv och ni kan ägna mer tid åt er andlighet. Men då finns det alltid fall där människor går överstyr med den tekniken, och dessa uppgraderingar kommer att hjälpa er alla att uppnå en balans som är nödvändig för att ni ska kunna återvända till den största resan ni har, och det är resan inom.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...