Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 juli, 2018

Var upprymda! 

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har varit upprymda för er alla under en ganska lång tid och vi har noterat att ni alla har blivit upprymda. Ni har blivit upprymda, på grund av att ni känner att ni kommer närmare några stora händelser i er värld. Vi vill påminna er alla om att, trots skiftena som sker i ert solsystem med andra planeter och med månen, så är inget av det så kraftfullt som ni alla är som individer och som ett kollektiv.

Sök inte efter bekräftelse på er upprymdhet över en fullmåne, en supermåne, en ”blodmåne” eller en förmörkelse. Leta inte efter var Venus är relativt någon annan planet, för att bekräfta det ni vet på djupet av ert varande. Ni är de som gör förändringarna och ni kan alltid byta till en annan tidslinje, en bättre tidslinje. Ni kan alltid skapa en ny verklighet och sedan leva den verkligheten.

Ni behöver inte vänta på någon annans förutsägelse och ni behöver inte vänta på att planeterna ska rada upp sig, innan ni tonar in er egen energi på det som ni vill uppleva i den här världen och för hela solsystemet och galaxen. Ni är en del av något väldigt stort, men ni är också i centrum för det.

Eftersom det är så många olika energier från hela galaxen och till och med universumet, så är ni där på planeten Jorden i hjärtat av detta medvenhetsskifte och den upprymdhet ni känner är berättigad, men ni måste också skapa resan som ni vill vara på. Ni behöver inte vänta på att något stort ska hända utanför er, för att skapa något stort inom er och för er och resten av världen.

Öva på att utöva kraften som ni känner inom er. Öva på att använda den kraften, eftersom ni är på gränsen till att släppa så många begränsningar och nu är tiden inne för att slipa era färdigheter som medvetna skapare.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...