Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 mars 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 mars 2022

 

Låt vår Arkturiska Energi Strömma genom Er

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har ställt in oss på mänsklighetens önskningar, och vi märker att det är fler och fler av er som ber om hjälp med att hjälpa andra. Ni har en önskan att vara till tjänst, men ni vet inte exakt hur ni ska göra det. Ni är inte riktigt säkra på vad ni har att ge, och ni är inte heller så säkra på hur ni ska leverera det ni har att ge till mänskligheten. Först och främst vill vi låta er veta hur viktigt det är att ni överhuvudtaget har en önskan att hjälpa era medmänniskor, och vi vill också att ni ska förstå hur ni förändrar det mänskliga kollektivets medvetande genom att slänga ut den önskan i universum.

Vi vill också att ni ska veta att vi, och andra som vi, är mycket glada över att arbeta genom er för att hjälpa hela mänskligheten. Vi gör oss tillgängliga i varje ögonblick av varenda en av era dagar, och ni kan anpassa er till oss genom att känna efter vibrationen som ni kommer åt när ni tar emot dessa sändningar. Ni kan vara säkra på att ni faktiskt ställer in er på oss, vår energi och vår intension att vara till tjänst, och när ni kommer ihåg den känslan får ni tillgång till den igen. Och när ni kommer åt det, kommer ni åt oss. Vi arbetar gärna genom er för att hjälpa mänskligheten att höja nivån på sitt medvetande.

Alla problem som ni ser runt om i världen kan hjälpas av att höja medvetandenivån inom det mänskliga kollektivet. Därför är det bästa ni kan göra för era medmänniskor att hålla den där vibrationen inom er som är önskan att vara till tjänst, och sedan kan ni ansluta till varelser som vi, och alla andra varelser i de högre världarna, och vi kommer att låta våra energier strömma genom er, vilket gör vårt medvetande mer tillgängligt för varje människa inom ert kollektiv.

Och den vackraste delen av allt detta är att ni inte behöver fråga och sedan undra om vi är tillgängliga, eller om vi är villiga, för det är vi alltid. Vi finns alltid här för er, och vi är väldigt glada över att arbeta med alla er som vill stå till tjänst, men inte vet exakt hur man ska gå tillväga för att hjälpa era medmänniskor. Lämna det till oss, öppna upp er för att ta emot oss och luta er sedan tillbaka och märk de förändringar som vi kan initiera tillsammans när vi arbetar som ett team. Vi är på Team Mänskligheten, och vi vet att ni alla också är det.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...