Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 oktober 2020

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

1 oktober 2020

En Ny Allians mellan Lyran och det Arkturiska Rådet – Det 9D Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har upplevt mycket större tillfredsställelse på senare tid tack vare att så många fler människor nu kan ta emot dessa energetiska överföringar. Vi har en känsla av uppfyllnad och fullbordan, precis som ni, och vi har arbetat med att hitta exakt rätt kalibreringar så att dessa överföringar får den önskade effekten. Vi klappar oss inte bara på de ickefysiska axlar vi inte har i denna överföring, vi vill också hylla alla er som jobbat på att resa er så att ni kan ta emot dessa små meddelanden ovanifrån.

Ni förstår detta eftersom ni har hängett er till lärande, till att vara i ett högre vibrationellt tillstånd och till att öppna upp er för energier så att ni bättre kan stå till tjänst för era medmänniskor. Det är därför vi precis nu är så nöjda att få säga att vi åter ska få en ny partner för att se om vi kan åstadkomma ännu större effekt. Vi har en tid kommunicerat med ett kollektiv från Lyran, ett som också existerar i ett nionde-dimensionellt frekvensområde, det gör det lättare för oss att få kontakt, och tillsammans ska vi ge er större och bättre nedladdningar.

Vi kommer att leverera från detta vackra nya partnerskap för vi kommer att hänge oss åt det. Vi kommer att öva, öva och öva lite till. Vi är fokuserade på att tjäna mänskligheten, det är också de från Lyran. Den grupp vi varit i kontakt med är speciellt ivriga att hjälpa er, och de arbetar lika outtröttligt som vi på att hitta tillgängliga sätt att hjälpa till, att tjäna, att höja mänsklighetens medvetande. Vi vill se er växa. Vi vill se er frodas, och nu är den perfekta tiden för er att ta emot allt som vi och de från Lyran kommer att leverera till er och skapa något magiskt, något som aldrig tidigare upplevts där på Jorden.

Ni är där för att uppleva frid och harmoni inom er själva så att ni kan uppleva det utanför er själva. Och vi i de högre sfärerna är här för att hjälpa till. Vi stänker dessa vibrationer på alla överföringar som kommer genom denna kanal, och vi letar efter ännu fler sätt. Vi arbetar med er Jord. Vi arbetar med er sol. Vi arbetar med växt- och djurlivet ni har i er värld, för vi vill att ni ska känna er så omgivna av kärlek och stöd att ni inte kan annat än känna den frid och harmoni inom er som finns där, som bara väntar på att realiseras.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...