Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 mars 2020

Det Arkturiska Rådet, 30 mars 2020

Via Daniel Scranton

Det Här Handlar Inte Om Ljusa Krafter Kontra Mörka Krafter

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla.

Vi är mycket väl informerade om allt och alla på Jorden. Vi förstår varför saker och ting händer som de gör, och vi vill vara mycket tydliga om några saker. Det är alltid medvetandet som skapar genom att använda vibrationer. Det är anledningen till att allt som händer har hänt, och det är anledningen till att allt som inte har hänt, inte har hänt.

Ni lever i en fysisk värld på en fysisk planet så ni letar efter fysiska orsaker, någon som bär ansvaret. Ni letar efter vem som gjorde vad och varför, och det er rätt att göra det. Men förändring kommer genom utveckling av medvetandet, och ni lever i en tid där det finns stora möjligheter att utvecklas. Det finns en stor möjlighet att arbeta med er själva, att klara upp tidigare liv och nuvarande trauman, och hjälpa varandra i dessa svåra tider.

Vi vill att ni ska veta att det alltid kommer att finnas ljusa krafter och krafter som spelar rollen av de mörka. Men även dessa krafter kommer faktiskt från ljuset, eftersom vi alla är Varelser av Källans Energi. Vi vill också att ni ska veta att i Universum just nu, som vi alla är en del av, finns det mycket mer ljus för närvarande. Det finns långt mer ljus än mörker, och vi vill också att ni ska veta att denna sanning som vi ger er nu inte alltid har varit fallet i detta Universum.

Vi har alla passerat den vändpunkten, det gjorde vi för flera år sedan som ett universellt kollektiv. Ni, som tar emot detta meddelande, är en del av kraften som representerar ljuset. Ni känner igen er själva som Varelser av Källans Energi, och ni inser också att ni har en enorm mängd hjälp som kommer från andra varelser som representerar ljuset, inklusive oss själva. Därför rekommenderar vi er att inte fokusera på den mörka minoriteten.

Vi råder er att inte ge bort er kraft genom att fundera över vad de har för sig. Vi rekommenderar att ni letar efter fler möjligheter att slå er samman och stråla det ljus som kommer inifrån var och en av er. Vi rekommenderar också att ni inser hur kraftfulla ni är när ni tonar in på ljuset inom er, i stället för att vända på varje sten i jakten på de mörka i ett försök att ta reda på deras agenda.

Nu är det dags att öppna upp er själva, för vi i de högre världarna håller på att förstärka ljuset, och bara de som letar efter det ljuset kommer att kunna ta emot det. Ni är de som ska påminna dem som spelar rollen av de mörka krafterna att de faktiskt också är Varelser av Källans Energi och att ljuset inom dem aldrig kan släckas. Det är en stor del av ljusarbetarnas roll vid denna tid.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädje av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...