Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 maj 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 maj 2020

 

Galaktiska Energier kommer in för att skapa den Nya Jorden

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi uppskattar storligen mängden energi som vi ser er alla spendera på skapandet av den Nya Jorden, Jorden som ni önskar att uppleva den. Vi kunde inte vara lyckligare med den mängd fokus som vi har lagt märke till att ni alla ingjuter på den jordupplevelsen som ni har skapat länge. De frågor ni har där i er värld är inte nya. De förstoras bara av den nuvarande situationen som ni alla är i, och dess förstoring har förstärkt önskan i var och en av er att leva på ett mycket annorlunda sätt.

Nu har de energier som ni har spenderat medan ni fokuserat på samskapandet av den nya jorden matchats av varelser som oss som letar efter alla möjligheter att stödja er. Och när ni visar en förmåga att lägga energi ut i universum skapar ni en öppning för mer att strömma till er och genom er. Det har varit uppdraget för varelser som oss själva länge, och vi är glada att säga att energierna som kommer in från hela denna galax kommer att inspirera dem som har förmågan att vidta lämpliga åtgärder.

Energierna kommer också att hjälpa var och en av er som fungerar som arkitekterna, den stora bilden människor. Och så, om ni tror att denna överföring är en uppmaning till er att handla, kan ni koppla av. Ni gör tillräckligt med att hålla energin som ni gör, erbjudande av helande energier och att visa vänlighet och medkänsla mot era medmänniskor. Det kommer bara att ta några få personer som befinner sig i auktoritetspositioner för att vidta åtgärder som kommer att leda till enorma positiva förändringar i er värld, och inspiration för dessa individer kommer. De kommer att veta vad de ska göra, och de kommer inte tveka att göra rätt sak.

Som vi har sagt många gånger tidigare handlar det att skapa den Nya Jorden inte om att besegra de som har missbrukat sin makt, rikedom och inflytande. Vi rekommenderar att ni tar bort er uppmärksamhet från dessa konspirationsteorier och sätter ert fokus där det behövs. Ni är arkitekterna. Ni är skaparna, och varelser som oss är helt enkelt supportpersonalen. Ni vet bäst vad som är den perfekta versionen av Moder Jord eftersom ni bor där, ser och känner allt ni gör. Underskatta inte er själva och undervärdera inte energierna som kommer in över hela galaxen just nu.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...