Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 april, 2023

 

Astral Traveling w/Sirians, Pleiadians & Arcturians ∞

The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi har etablerat många underbara arbetsrelationer med er i mänsklig form där på jorden. Vi vet att några av er känner igen oss genom vår vibrationssignatur, och några av er minns oss till och med från era arkturiska liv. Vi vet att för andra verkar vi något bekanta, men du kan inte placera var du känner oss ifrån, men det räcker med att säga att vi har en koppling till varenda varelse där på planeten Jorden. Och när du somnar och reser genom det astrala planet, det är då saker och ting blir väldigt intressanta.

Det är då vi kan få kontakt med alla som vill dela sina erfarenheter med oss och få ännu mer av vår visdom genom samtal. Vi vet att oavsett om du kommer ihåg dessa interaktioner eller inte, så bär du mer Arcturian energi med dig under hela dagen, och du kan leva enligt den visdom som vi delar med dig i de stunder som vi har tillsammans medan du sover.

Nu kommer du inte bara för att besöka oss på det astrala planet, och vi blir inte avundsjuka när du besöker Plejadierna eller Sirianerna. Det finns många, många varelser och kollektiv för er alla att besöka i de högre världarna, och alla dessa perspektiv som ni får medan ni talar till oss är en del av era tankar under era livs vakna timmar.

Vi erbjuder dig nedladdningar, aktiveringar och uppgraderingar, såväl som inställningar, och några av er kommer till och med ihåg era Arcturian-liv i drömmar som ni laddar ner när ni vaknar. Därför tar du redan kontakt med e.t.s hela tiden, men det kommer snart att bli mycket mer medvetet och mycket mer medvetet och medan du är vaken. Men dessa möten på det astrala planet förbereder er för vad som komma skall, och vi hjälper er med de dagliga bekymmer som ni har att leva där på planeten Jorden.

Vi hjälper andra varelser från andra stjärnsystem också, och vi lär oss genom dina erfarenheter mer om oss själva än vi någonsin skulle kunna om vi förde en isoleringspolicy. Därför uppmuntrar vi er att aldrig förminska vad ni gör där på jorden eller vad ni upplever. Se det inte som mindre än vad någon annan gör eller upplever i hela galaxen. Ni är de som gick med på att uppleva den nivån av täthet, den nivån av polaritet, och alla drar nytta av det ni lever genom hela Källenergin. Därför är det inte alls en börda för oss att hjälpa dig, att skicka energier till dig och att fortsätta älska dig villkorslöst, vilket är det enda sättet att bli älskad.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *