Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 april, 2023

 

Mer effektiva andliga metoder ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt praktiska i vår inställning till vår andlighet. Vi har fortfarande andliga metoder som vi ägnar oss åt, även om vi är niondedimensionella, icke-fysiska och ett kollektiv. Vi kan fortfarande uppleva en rad vibrationer, och vi söker de högre. Det är därför vi säger att vi är väldigt praktiska. Vi är mycket effektiva varelser och vi gillar att använda vår förmåga att fokusera klokt, och det är därför vi uppmärksammar så mycket på om något vi gör eller fokuserar på faktiskt höjer vår vibration, vilket får oss att känna något vi aldrig har gjort. känt innan, för oss närmare källan, eller om dessa saker inte uppnår dessa mål.

Vi vet att många människor använder tekniker, andliga övningar, för att det är de du lärde dig, eller för att de är de som fungerade för dig på en gång. Du kanske engagerar dig i dem nu för att andra i din vänkrets gör det och du vill vara med. Du vill inte vara den udda personen. Det tjänar dig mycket väl att undersöka vad du gör då och då, eftersom det är lätt att komma in i en rutin, en som har väldigt lite av den önskade inverkan på dig.

Och så rekommenderar vi att du är väldigt noggrann med vad du övar andligt, och vi rekommenderar att du är väldigt noggrann med vad du fokuserar på i varje givet ögonblick. Nu är det speciellt en bra tid att vara uppmärksam på din egen vibration, dina val och vad du fokuserar på, eftersom allt rusar upp där i din värld och i hela universum. Allt kan och kommer att komma till dig i en snabbare takt än vad du är van vid under denna livstid, och det betyder också att dina andliga övningar kan vara mycket mer effektiva än de någonsin varit tidigare.

Du kan verkligen göra framsteg, få några önskade resultat av det du gör och få dem snabbt, för det har aldrig funnits en bättre tid än nu att vara vaken andligt och att använda det du har lärt känna som effektivt. Men återigen, vi råder dig att utvärdera om något fortfarande är lika effektivt som det en gång var då och då. Det är också bara skönt att komma ur sitt hjulspår och vara lite mer spontan och lekfull, även när det kommer till din andlighet. Det är så vi närmar oss vårt, och så vi talar av erfarenhet.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *