Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 maj, 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 maj, 2020

Skapa Nya Tidslinjer med Oss på Astral Planet ∞

9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.

Vi har tillsammans skapat ett antal nya tidslinjer med dem av er som besöker oss på det astrala planet, och vi är glada att kunna meddela att vi ser framsteg när det gäller hur många av er som väljer att vara på en av dessa nya tidslinjer. De nya tidslinjerna inkluderar en där ni alla kan ta emot tillräckligt av de energier som kommer in från Pleiadiska stjärnsystemet för att utplåna viruset helt. En annan tidslinje innebär en person i en framträdande position av myndighet som upptäcker ett mycket naturligt botemedel mot viruset. Vi har också varit med och skapat en tidslinje där hela mänskligheten kan höja sin vibration tillräckligt högt för att inte längre påverkas av viruset.

Men dessa är bara tre av de många nya framtida upplevelser som vi har kunnat samskapa med dem av er som är villiga att ta kontakt med oss på det astrala planet. Ser ni nu hur kreativa ni är? Ser ni den potential som finns inom var och en av er när ni sätter den kreativa kraften ni har inom er att arbeta? Är ni redo att skapa ännu vackrare tidslinjer för er själva? Vi är, och vi är villiga och ivriga att få kontakt med fler och fler människor i varje ögonblick.

Nu kanske ni undrar om det är nödvändigt för er att komma med dessa nya tidslinjer medan ni är vakna, och vi vill säga att visst kan ni det. Men vi vill också påminna er om att de bästa idéerna kommer till er när ni inte försöker tänka på dem. Så vi råder er alla att leta efter möjligheter att delta i livet som det är just nu i glädjen och förstå att några av de bästa arbeten ni gör är medan ni sover. Vi ger er också denna sändning för att påminna er om hur kraftfulla ni är.

Vi kommer att fortsätta att påminna er om att ni är Källans Energi Varelser som skapar alla de olika illusioner som ni spelar i, och vi vill också att ni ska komma ihåg att ju mindre seriöst ni tar allt detta, desto lättare blir det att kliva in i den kraften, kraften i ert Gudomliga och kreativa själv. Följ med oss nästa gång ni slumrar, och vi lovar er att vi kommer att ha kul tillsammans, den typ av kul ni hade när ni var barn och försökte skapa hela tiden, kris eller ingen kris.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har stort nöje i kontakten med er.”

 

Översättning: Mats

 

Du gillar kanske också...