Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 maj, 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 maj, 2020

Utomjordingarna Ser Er : Använd Era Superkrafter ∞

9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.

Vi har utforskat den samhörighet som ni känner med varandra när ni har en gemensam upplevelse. När ni vet att ni har något gemensamt med någon annan, att det är viktigt för er, då är ni mer benägna att öppna era hjärtan för den enskilde eller de individer som ni har det viktiga gemensamma med. Ni måste hitta dessa likheter just nu, även när ni är medvetna om de skillnader som ni har mellan er själva och någon där ute i världen.

Nu är inte det läge att dra linjer i sanden. Nu är inte det dags för mer separation. Nu är det dags att gå samman som ett mänskligt kollektiv. Även när ni har olika perspektiv, och även när dessa olika perspektiv verkar vara tillräcklig anledning att gå in i en ’oss kontra dem’ mentalitet, behöver ni faktiskt inte gå dit. En av era definierande egenskaper som ras är er vilja att släppa taget, att förlåta, och att se förbi dessa skillnader.

Ni står ut inför utomjordingarna i galaxen på grund av hur så många människor har kunnat se förbi skillnaderna, hitta likheterna och komma samman. Ni har en möjlighet att göra det just nu, och i processen har ni en möjlighet att förlåta. Förlåtelse är en styrka. Det är en supermakt. Det gör er inte till en nickedocka eller en dörrmatta. Det gör er inte svaga. Det gör er starka, och ni behöver alla era styrkor just nu. Ni behöver alla era superkrafter. Kom ihåg det.

Och kom ihåg att utomjordingarna tittar på er. De tittar på och de väntar på att tillräckligt många av er ska visa den gåva som ni har inom er, den gåvan att kunna förlåta, att kunna älska villkorslöst, och att kunna komma samman trots olikheter. Dessa är alla superkrafter, och de är vad som kommer att ge er en plats vid det galaktiska bordet. Det är inte er teknologi. Det är inte ert intellekt. Det är mänsklighetens hjärta som ger er tillgång till alla andra varelser i den här galaxen, som vill så gärna samskapa med er.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har med glädje kontaktat er.”

Översättning: Mats

 

Du gillar kanske också...