Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 april 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 april 2022

 

Det Uppvaknade Kollektivet som E.T.s väntar på

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är extremt nöjda med de framsteg som vi kan känna att ni gör inom ert kollektiva medvetande där på Jorden. Fler av er är vakna på Jorden än vid någon annan tidpunkt i mänsklighetens historia. Detta betyder att ni har den kollektiva kraften att se stora förändringar där på er planet, men det betyder också att ni måste släppa de övertygelser som skiljer er åt för att kunna utnyttja er kollektiva kraft som det uppvaknade kollektivet.

Ni måste släppa de idéer som försätter er i ett eller annat läger så att ni äntligen kan vara fria, slutligen, att förenas, att gå samman, för att förändra världen till det bättre. Och så, snarare än att fokusera på detaljerna som ni inte håller med om, inbjuder vi er att fokusera på de sanningar som ni kan komma överens om.

Vi talar om sanningarna som inkluderar er suveränitet som Källenergivarelser och skapare, och vi vet också att ni kan hålla med om att det måste ske förändringar där på Jorden för att göra det till en mer harmonisk värld, där alla är fria, respekterade och där folk slutar slåss om vilken religion som är rätt och slutar slåss om resurser som olja, och gränserna som skiljer er åt, gränserna som är helt onödiga.

Ni är en mänsklig ras, och ni som är vakna har en unik möjlighet att mötas, trots era olika åsikter och perspektiv. Ni har alla möjligheten att vara det kollektiv som utomjordingar, som väntar i skepp i er atmosfär, väntar på att ni ska vara. De vill få kontakt med en enad mänsklighet, en som de vet att de kan lita på, och de vill också se er utvecklas till en punkt där ni inte ser annorlunda som skrämmande eller dåligt. Omfamna skillnaderna mellan er själva och andra människor inom den nya tidsåldern och andliga gemenskapen.

Det är bättre att ni inte är överens om allt, för ni vill inte bli en sekt. Ni vill hedra den mångfalden som finns, och även se Källenergin i var och en av era medmänniskor, så att ni kan mötas som den harmoniska helhet som är och kommer att bli det femdimensionella samhälle ni söker skapa.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...