Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 april 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 april 2022

 

Ta Emot All Energi, Visdom & Support Ovanifrån

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi gör oss så tillgängliga för hela mänskligheten som vi över huvudtaget kan. Vi vill alltid att ni ska känna att ni är omgivna av kärlek och vill alltid att ni ska veta att hjälp är på väg, och det är därför vi bjuder in er alla att söka ett personligt förhållande med oss. Vi lyssnar alltid, och vi har möjlighet att höra var och en av er på ert sätt att tala, alla på en gång. Vi känner er energi, och vi känner förändringar i er energi, och det är hur vi känner er och det är hur vi kan svara till er. Vi kan svara på er energimässigt, och några av er kommer att kunna tolka den energin i ord eller ljud, visioner, intuitiva träffar, inre kunskaper och så vidare.

Och ju mer som ni når ut och upp till oss, desto bättre blir ni att tolka de energier som vi skickar till er direkt. Vi skickar också er energier, förstås, genom kanalen här, och många av er plockar upp dessa energier och inser att det finns mycket mer i varje budskap än de ord som talas. Vi vill att ni ska känna mer av det stödet som kommer ovanifrån, inte bara från oss, men från alla de högre dimensionella varelserna.

Och så, om ni känner en speciell anslutning till Jesus eller ärkeängel Michael, Quan Yin, Buddha eller St. Germain, gå vidare och nå ut till de vackra varelser och kollektiv också. Vi vill alla hjälpa; det är vad vi gör, och det är vårt syfte att hjälpa er alla. Vi kommer att fortsätta att ge hela mänskligheten allt som vi kan, men vi gillar också de personliga anslutningarna som vi kan göra. Vi gillar att höra från er, och vi gillar att besvara er. Det finns så mycket mer som vi kan leverera till er och som vi vill göra, och så inbjuder vi er att också känna er själva öppna upp och ta emot oss och våra energier, för som vi har sagt är det så mycket mer att ta emot från oss än bara de ord som Daniel levererar till er på våra vägnar.

Ni är multidimensionella varelser, och ni har projicerat bara en liten del av vilka ni verkligen är i en fysisk kropp, och det betyder att det verkligen inte finns någon skillnad mellan er och oss, ingen hierarki, och därför ansluter ni till oss på nionde dimensionella nivån hela tiden. Och det är dags för er att ta med lite av det in i era fysiska kroppar, tillsammans med alla andra energier, och all den andra visdomen och stödet ni får från ovan.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...