Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 juni, 2023

 

Är du redo för Utomjordisk Kontakt? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi blir alltid förvånade över vad du kan där på jorden. Vi har märkt att ni har haft en spik i er totala vibration som ett kollektivt medvetande, och den spetsen beror i själva verket på hur väl ni hanterar alla energier som kommer till er från ovan och nedan. När du gör betydande framsteg som detta, märker de utomjordiska varelserna i din himmel. De letar efter de där möjligheternas fönster för att få mer kontakt med er alla, och de av er som till stor del har varit ansvariga för spiken visar sig tydligare på sina radarskärmar.

Med andra ord, de kommer att ansluta till de av er som först erbjuder en högre vibration. De gör det, inte för att de spelar favoriter, utan för att du visar att du kan hantera högre frekvensenergier, och då vet de att du kan stå ansikte mot ansikte med dem och hantera deras energi. Ni kommer förstås också närmare och närmare första kontakten på grund av denna spik, men ni som ligger i framkant, ni som är vakna, ni är de som leder vägen. Det är ni som planterar fröna, och ni banar väg för ett gruppevenemang för mänskligheten som involverar utomjordingar.

Nu vet vi att det är många av er som inte har haft medveten kontakt ännu och som vill ha det, och vi föreslår att ni slappnar av och att ni släpper fast vid den upplevelsen. Här är varför – även om du fortsätter att släppa det som är lägre vibrationellt och komma åt det som är högre vibrationellt, så är principerna för manifestation fortfarande relevanta här. Och så kan du inte vara fäst vid att ha ett ansikte mot ansikte med en e.t. om du vill manifestera den upplevelsen i din verklighet. Du måste släppa taget och leva ditt liv med den högsta vibration som du kan. Återigen, visa för dem din beredskap för kontakt, men släpp också den önskan och låt universum och ditt högre jag ge dig upplevelsen i rätt tid för dig.

Det är okej att vara ivrig och exalterad över dina kontaktupplevelser, men om du är fäst vid dem för att du vill bevisa för någon annan att de finns, eller om du vill bevisa för dig själv att du är speciell nog att ta emot den kontakten, då du försenar bara processen, vilket är oundvikligt. Det är oundvikligt att du kommer att stå ansikte mot ansikte med e.t.s under denna livstid, men du vill njuta av resan till den händelsen. Du vill koppla av i det, och du vill tillåta det att hända i den perfekta timingen för dig som individ och för mänskligheten som ett kollektiv.

Du kan alltid hoppa till en annan tidslinje där tidpunkten för mänsklighetens kontakt är snabbare, men du kan också hoppa till en annan tidslinje där tidslinjen för mänsklighetens kontakt är senare. Så lev era liv och var i ett tillstånd av glädje, och gör inte den glädjen villkorad, och ni kommer att vara på den tidslinjen där denna händelse kan hända för er och för resten av mänskligheten. Du gör det så bra på så många områden av din medvetenhetsutveckling, och medan din iver och spänning för e.t. kontakt är vacker, du måste också visa att du kan leva bland dina medmänniskor som en som accepterar, älskar och har medkänsla för var och en av dem. Det är något annat utomjordingar i fysisk form letar efter när de funderar på vem exakt där nere på jorden är redo för Kontakt.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *