Nikola Tesla via Erena Velazquez, 16 april 2022

 

Nikola Tesla via Erena Velazquez

16 april 2022

Hälsningar

Jag är Nicola Tesla, och jag är glad att idag få tala genom den Universella Kanalen. De flesta av er vet vem jag är. Jag är uppfinnare, ingenjör och futurist. Jag ville att alla skulle dra fördel av mina upptäckter, speciellt användandet av fri, ren energi.

Olyckligtvis håller eliten allt för sig själva. De introducerar istället hela tiden föråldrade teknologier, vilka är mycket skadliga för alla, såsom telefoner med låg strålningskvalitet, elbilar med giftiga batterier, mikrovågsugnar etc. All mat är besprutad med kemikalier.

Deras mål är att eliminera Jordens befolkning. Tro aldrig på dem som uppträder publikt, tro aldrig att de är goda och vill hjälpa mänskligheten. De är inte era vänner. Eliten vill skapa en hybridmänniska genom att kombinera den mänskliga hjärnan med Artificiell Intelligens.

Det är dags att vakna upp och se dem för vilka de verkligen är, ren ondska. När jag gick på Moder Jord, uttryckte de alltid intresse för mina upptäckter och ville köpa av mig. Jag litade aldrig på dem, så jag försökte alltid skydda mitt arbete. De stal en del av mitt arbete under branden i mitt labb 1895, som var anlagd av de Mörka Själarna. Min dröm var att mänskligheten skulle dra fördel av mitt arbete.

Det ni ser nu är ett film scenario, där de onda försöker skrämma och ljuga för er om allt. Alla är kraftfulla andliga varelser och bär Gud inom sig. Ni får inte ge upp för att frigörelsen ännu inte skett, låt inte dessa djur skrämma er med sin skrämseltaktik.

Vänligen, var selektiva genom att använda er urskillning, ni som följer och läser meddelanden. Ljusets Gemenskap är angripet av de Mörka Själarna som styr narrativet. Moder Jord befinner sig nu i mycket höga energier, och det är en perfekt tid för er andliga utveckling. Denna planet har en fri energi som väntar på att mänskligheten ska börja använda den, och fantastiska upptäckter gjorda av andra uppfinnare.

Mänsklighetens ansvar är att avlägsna eliten från denna verklighet och bringa transformation till denna del av Vintergatan. Planeten har allt som krävs för att flytta till 5D. Tro inte på jämmer och elände. De förutspår matbrist och får igång inflation och andra scenarier. Allt är en fullkomlig lögn. Sanningen kommer till ytan och inget kan stoppa det. Tack, Universella kanalen.

Följ Sanningen.

Nikola Tesla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...