Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 augusti, 2018

Att ansluta till andra varelser

Hälsningar!

Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla!

Vi är överförtjusta över de framsteg vi kan se att mänskligheten gör. Vi är särskilt glada över att se framstegen som ni gör när det gäller att ta kontakt med andra varelser. Det är fler människor som har kontakt med icke-mänskliga varelser, både fysiska och icke-fysiska, än vi någonsin har sett på planeten Jorden.

Vi vet att det har funnits tider på er planet, då vissa områden besöktes öppet av utomjordingar, så ni har bestämt haft mer fysisk ”öga-mot-öga-kontakt” tidigare. Men, vi talar om den kontakt som ni tar nu, genom er önskan att få kontakt och ”prata” med andra varelser.

Fler och fler av er kan ta emot och kanalisera information, än någonsin tidigare varit fallet på planeten Jorden. Så, ni kan alla känna er väldigt stolta över er själva för den statistiken. Ni når ständigt ut till varelser i andra dimensioner och andra stjärnsystem. När ni når ut, så är ni alltid hörda och besvarade. Men, nu mer än någonsin, så ser vi att ni är kapabla att ta emot det som varelser som oss ger tillbaka till er.

Även om ni bara tar emot det som vi skickar, på en energimässig nivå, så tona inte ned betydelsen av att vara kapabel att ta emot på den energimässiga nivån, eftersom det är ett väldigt positivt och kraftfullt första steg till ännu mer kontakt. Och vi ser att ni alla har en hel del framgång med att ”läsa” den energin. Även om ni inte vet att det är det ni gör i den stunden, så är det faktiskt en ”avläsning” eller en översättning som ni håller på med.

Ni tar emot impulser. Ni tar emot våra budskap och översätter dem till tankar och ibland tror ni att dessa tankar är era egna. Men, många av er inser att ni just har mottagit en ”nedladdning”. Vi är väldigt säkra på era förmågor att ”ladda ner” ännu mer, att ta emot från era vänner i andra dimensioner och stjärnsystem och vi är glada över att vara med i den mycket privilegierade vängruppen.

Vi är det Arkturiska rådet och vi är glada över kontakten med er.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...