Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 15 augusti, 2018

Judas Iskariot 

Onsdag, 15 augusti, 2018

Kanal: Ann Dahlberg

 

Jag är Judas, jag tror att många av er känner till mig. Det har skrivits mycket av mina texter på S:t Germain men det är säkert många som känner till mig genom andra texter som Judas som förrädaren men som den här kanalen vet var det inte riktigt så som det står i de böckerna. Kära vänner nu är vi alla på väg, vi är alla på väg in i ljuset, alla som har valt detta i sitt hjärta och alla ni som sitter här har valt ljuset. Ni vet vilken väg ni vill gå även om ni inte vet exakt hur ni skall gå, så har ni redan i era sinnen valt att gå till ljuset och det är den vägen som ni går på nu. Det är mycket ljus nu som kommit ner till jorden och många portaler som har öppnats vilket gör att det strömmar än mer ljus ner till jorden och till er kära jordbor. Det händer mycket nu både inom er och utom er på det yttre planet på jorden. Det kan tyckas som om det står still men utvecklingen går snabbt framåt även om mycket sker inom mänskligheten nu. Jag är väldigt tacksam och glad för det stora arbete som ni har gjort och jag är väldigt tacksam för alla de steg ni redan har tagit för att föra ner ljuset till jorden och hjälpa moder jord att stiga upp i ljuset igen. Jag älskar er så mycket och jag ser framemot när vi kan mötas inom en inte allt för, enligt vårt perspektiv sett, snar framtid. Jag tackar så mycket för mig och vi ses snart igen, Judas.

Du gillar kanske också...