Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 augusti 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton,

15 augusti 2019

 

5-Dimensionellt Vetande vs 3-Dimensionell Övertygelse ∞

Det Arkturiska Råder av 9D

 

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har börjat uppskatta de olika utmaningar ni möter här på Jorden, och ni tillät er att leva under en viss förtrollning, som dessa varelser. Nu ser vi den större bilden, och vi inser att den förtrollningen skapades specifikt för er, för att ge er vissa upplevelser som ni bara skulle kunna få, när ni hade denna mycket begränsade syn på er själva och verkligheten. Det vi nu märker är att många av er känner det som om ni fastnat i en loop, en loop som leder er tillbaka till samma begränsande tankar och övertygelser, till och med i handlingar.

Så vakna som ni är, så tycker ni att det är svårt, om inte omöjligt att befria er från den begränsning ni en gång skapade, för att ge er själva en tredimensionell upplevelse av verkligheten. Nu när ni är fyrdimensionella så är det givetvis dags att släppa dessa begränsningar, och vara den version av er själva som förstår vilka ni egentligen är, som Källans Energivarelser.

Men dessa begränsande tankar och övertygelser fortsätter att komma, och de skapar en atmosfär för er som blir väldigt obekväm, särskilt nu när ni vet bättre. Det är som om ni är i en strid av viljorna mellan ert femdimensionella vetande och er tredimensionella övertygelse.

Och ibland känns det som om ni fastnat någonstans i mitten, då ni anstränger er till ert yttersta för att vara av ert högre själv, och att kunna behålla den medvetenheten, men då vill egot fortfarande överleva och bli bättre än det andra. Egot vill fortfarande uppleva separation, och det är mycket frestande att gå den vägen för att mäta sig själv med andra, och få känna ett egenvärde. Men sedan blir den femdimensionella delen av er aktiv, och inser att det inte finns någon separation, att det inte finns något behov av att glänsa eller mäta er själva med andra. Den delen av er känner till uppstigningen, och er oändliga och eviga natur.

Ni behöver inte använda någon tid och eller ansträngning för att försöka ta bort tankar och övertygelser. Ni behöver bara vara medvetna om när de kommer fram, så att ni kärleksfullt kan låta dem försvinna och sedan återgå till vetandet från ert femdimensionella högre själv. Fortsätt att göra den växlingen inom er tills det blir er andra natur, och ni kommer inte längre att hamna i konflikt. Då blir det mer som en gruppkram.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...