Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 november 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 november 2018

Per Staffan 8 november 2018

En Högre Frekvens i Ert Rotchakra ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har tagit en hel del av er linjära tid för att samlas tillsammans med andra kollektiv, råd, federationer och andra grupper av varelser. Vi har sammanställt vår information och undersökt de olika tillvägagångssätt som har använts och era svar på dessa tillvägagångssätt. Och nu vet vi hur vi bättre kan ansluta till er.

Vi vet vad ni svarar på, och vi vet också vad ni inte har fått och vad ni behöver. Det finns ett frekvensområde som ni ännu inte har upptäckt, och det frekvensområdet är tillgängligt för er. Det finns inuti er. När ni kommer åt det, kommer ni att ha större förmåga att ta emot.

Den frekvens vi refererar till är en som ni får tillgång till genom att flytta ert medvetande ner i ert rotchakra. Vad vi menar med det är att om du lägger all din uppmärksamhet, hela din medvetenhet, all din medvetenhet, vid basen av din ryggrad, kommer du att känna en fluktuation. Du kommer att känna något som du aldrig har känt förut.

Ni har gjort för mycket under för lång tid för att bara överleva, och era rotchakran är i stor utsträckning ansvariga för alla de onödiga åtgärder ni har vidtagit. Det är dags för er alla att gå in i sanningen att ni inte behöver kämpa längre. Ni kan koppla av och ta emot. Rotschakrat är bara den sista delen av er som behöver övertygas, och ert medvetande är redo att göra just det.

Allt ni behöver göra är att placera det där, och känna sedan vad som händer. Känn hur mycket öppnare och mottagligare ni är. Känn den högre frekvensen som ni har förnekat er själva fram till nu.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

 

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...